Sapte chei pentru atingerea nemuririi (Apocalipsa sfantului Ioan, calea de evolutie a sufletului)

Sapte chei pentru atingerea nemuririi (Apocalipsa sfantului Ioan, calea de evolutie a sufletului)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Sapte chei pentru atingerea nemuririi de Klea. Aceasta„Carte a revelatiei” este testamentul initiatic al Sfântului Ioan, discipolul mult iubit– si bine instruit– al lui Iisus Hristos.
Magnifica, dar discreta evocare a celor sapte chei care sunt numerologia, astrologia, tarotul, arborele Sefirotilor, literele ebraice, alchimia si intreaga transformare launtrica, ea n-are categoric nimic inspaimantator, dar informeaza cu tarie ca purificarea este singura cale de ascensiune posibila.
Asadar, Apocalipsa nu este o profetie a distrugerii sau a safrsitului lumii, cum s-a vehiculat de prea multe ori, ci o cale spre deschidere si evolutie pe care fiecare si-o poate asimila in functie de propria sensibilitate.
Cartea trebuie citita si recitita pentru ca totul sa se imprime bine...
Kléa a incercat sa revina la surse clare, nealterate, care descifreaza aproape fiecare fraza a textului: operatiile alchimice, pana acum misterioase, si caile de evolutie ale arborelui vietii isi gasesc locul cuvenit.
Ea estimeaza ca este timpul sa i se inapoieze Sfantului Ioan ceea ce ne-a daruit: o iluminare a vietii si a sufletului, un mesaj plin de intelegere si dragoste, o mai buna cunoastere a universului si a individului care se integreaza in el.
Kléa este autoarea a numeroase lucrari despre numerologie, tarot si astrologie dintre care amintim: Literele-Numere, energii vii in viata de zi cu zi (numerologie) sau Pe firul arcanei (tarot), ambele la Editura Dauphin si Astrologie initiatica si practica, volumul I: Planetele si volumul II: Semnele si casele, la Editura du Rocher.


Traducerea: Catrinel Auneanu
Anul aparitiei: 2010
Formatul: 13 x 21
Nr. pagini: 392

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1183 sec