Scenete si jocuri de mima
13,59 lei
16,99 lei (-20,01%)

Scenete si jocuri de mima

Scenete si jocuri de mima
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 13,59 lei
16,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prima lucrare de acest gen de pe piata romaneasca de carte, aparuta la scurt timp dupa introducerea mimei in programa pentru invatamantul prescolar.

Adresata prescolarilor si scolarilor mici, lucrarea contine 25 de scenete grupate in doua parti distincte, ordonate in functie de gradul de dificultate si de varsta copiilor.

Prima parte poate fi utilizata in activitatea cu copiii de cel putin trei ani. Contine texte care pot fi mimate, de la simple cantecele la povestioare mai elaborate, care lasa, mai mult sau mai putin, loc jocului de mima, in functie de varsta. In general, textul este spus de catre un povestitor si serveste drept ghid copilului. De indata ce devine posibil, locul povestitorului este luat de catre copii.

Partea a doua poate fi utilizata in activitatea cu copiii de cel putin cinci ani si contine scenete destinate exclusiv jocului de mima.

Scenetele se pot folosi in principal pentru formarea si consolidarea cunostintelor si a deprinderilor din domeniul LIMBA SI COMUNICARE, dar si pentru domeniile STIINTE (dau copiilor informatii despre mediul inconjurator), OM SI SOCIETATE (formeaza/consolideaza comportamente umane pozitive), ESTETIC SI CREATIV (costumele, decorul, eleganta miscarilor) si PSIHOMOTRIC (coordonarea miscarilor cu muzica, cu grupul de copii, cu un reper dat).

Scenete si jocuri de mima - o carte inedita, indispensabila in pregatirea serbarilor scolare.

    * Autori: Brigitte Saussard Traducere: Aura Giga
    * Format: 17x22
    * ISBN: 978-606-528-018-2
    * Numar de pagini: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1359 sec