Scoala-te si umbla: pasi spre insanatosire

Scoala-te si umbla: pasi spre insanatosire
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Traducere din limba rusa de Adrian Tanasescu-Vlas

Traditia biblica. Traditia a doua mii de ani de nevointa crestina, de coborare ascetica pana in abisurile fiintei omenesti si de luminari de la Dumnezeu.
Medicina. Psihologia. Toata puterea stiintei omenesti si cunoasterii omenesti, puterea a mii dintre cele mai bune minti si munca lor de o viata intreaga.
Impreuna pentru a da raspunsul, intr-o noua lucrare a unui autor consacrat.
Boala. Suferinta. De ce? Pentru ce? De unde si incotro?
Teolog, medic si cadru didactic universitar, Konstantin Zorin imbina rigurozitatea stiintifica si suflul proaspat al prezentarii moderne cu forta si densitatea traditiei sacre. Intre sensul vietii si sensul mortii, boala isi afla in noua lui carte o abordare sistematica si completa: de la stres si traume psihice, de la fuga de sine, adormirea constiintei si pustietatea launtrica la alergii, hipertensiune si ingrasare, mecanismele prin care maladia duhovniceasca se transforma in suferinta si boala fizica apar cu limpezime in fata ochilor cititorului.
Credinciosul interesat de sport sau sportivul preocupat de problemele vietii spirituale vor gasi pentru prima data intr-o carte de acest gen un capitol consacrat relatiei dintre crestinism si cultura fizica, capitol care completeaza clasica lista de„medicamente” duhovnicesti.
„Pasi spre insanatosire”: o perspectiva completa.

Nr. de pagini:  312

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1042 sec