Scrisori de dragoste catre o printesa chineza - Matei Visniec

Scrisori de dragoste catre o printesa chineza - Matei Visniec
-18%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Poezie
Preț: 11,05 lei
13,48 lei (-18,03%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

„Prin aceste texte mi-am propus de fapt un joc cu literatura erotica. Personajul pe care l-am imaginat nu-si interzice nimic, cu exceptia vulgaritatii (unul dintre marile flageluri ale lumii contemporane, mai ales in literatura).
Caligraf al fantasmelor, personajul meu redescopera curtoazia, nu indrazneste sa-si trateze iubita la persoana a doua singular, constata ca erotismul are doar de castigat atunci cand isi da intalnire cu Doamna Poezie si Domnul Umor.«Cum am dresat un melc pe sanii tai» este si o oglinda pentru reflectarea dublului din noi. In corpul si in mintea fiecaruia dintre noi mai locuieste cel putin o persoana, cea care se exprima numai in vis. Uneori nu indraznim sa facem cunostinta cu ea, in general o ascundem in interiorul nostru toata viata. Ea ne cere insa, uneori, sa-i deschidem cate o fereastra, sau macar sa o lasam sa ne priveasca din cand in cand drept in ochi.
Primul spectacol realizat dupa aceasta suita de confesiuni ale imaginarului intim a fost prezentat in 2009 la Festivalul Teatrului Kaze din Tokyo si poarta semnatura actorului francez Olivier Comte. Prima lectura publica in limba romana s-a derulat in 2011 la Festivalul International de Teatru de la Sibiu si a fost sustinuta de actorul Ciprian Scurtea.“ (Matei VISNIEC) An aparitie: 2011
 Editie: I
 Pagini: 92
 Format: 13x20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1408 sec