Secrete amoroase esentiala pentru cuplurile yoghine care aspira sa fie fericite

Secrete amoroase esentiala pentru cuplurile yoghine care aspira sa fie fericite
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Yoga
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In cadrul fiecarui cuplu bazat pe iubire reciproca si transfigurare, cei doi iubiti sunt"construiti","fasonati" si transformati mai ales de ceea ce ei iubesc. Cei intelepti afirma ca exact ceea ce iubesti intens si profund, aceea devii.

Oceanul gigantic, infinit al energiei tainice a iubirii este mereu deschis catre fiecare dintre noi si chiar atunci cand noi nu banuim mai nimic despre aceasta.

Noi traim cu totii, clipa de clipa, in acest ocean enigmatic al iubirii lui Dumnezeu, intocmai precum traiesc pestii in apa, fara sa-si dea seama de mediul care le da viata si care ii imbratiseaza neincetat.

Dimensiunea paradisiaca a energiei subtile a iubirii este intru totul reala si fermecatoare numai pentru fiintele umane care deja iubesc.

Prin iubire, il descoperim pe Dumnezeu Tatal si, totodata, gasim o cheie esentiala, cel mai adesea nebanuita, a dimensiunii originare a speciei umane.

Intocmai precum pofta de mancare ne apare mancand, iubirea ni se dezvaluie in toata splendoarea si maretia ei divina iubind fara incetare si din ce in ce mai mult.

Atat pentru sfintii, cat si pentru marii intelepti ai acestei planete, singura masura care este intotdeauna adecvata in cazul iubirii ESTE IUBIREA FARA MASURA.

Aceasta carte dezvaluie secretele esentiale ale iubirii in cuplu si se adreseaza mai ales acelora care practica Yoga. Scopul ei fundamental este ca energia cea tainica a iubirii sa-si gaseasca AICI si ACUM, cat mai repede, drumul catre inimile insetate de iubire ale tuturor fiintelor care aspira sa o primeasca.

Atunci cand suntem pregatiti sa primim, asa cum se cuvine, energia subtila paradisiaca a iubirii, aceasta isi gaseste imediat calea catre fiecare dintre noi si ne inunda fiinta cu influxurile ei euforice, provocand o inefabila transformare, care ne expansioneaza de la FINIT CATRE INFINIT.

Energia cea magica a iubirii ni-L reveleaza intr-un mod tainic pe Dumnezeu Tatal. Iubirea ne face astfel sa descoperim ca Dumnezeu este, inainte de toate, DRAGOSTE OMNIPREZENTA Sl ATOTCUPRINZATOARE. Este evident ca fiinta umana care fuge de iubire sau o evita, fuge totodata si il evita pe Dumnezeu Tatal.

Atunci cand iubim intr-un mod frenetic si profund, Ego-ul este transcens.

Cand iubirea patrunde cu adevarat in fiinta noastra, egoul iese, iar atunci cand egoul intra inapoi in fiinta noastra, iubirea incepe sa iasa din noi. Egoismul, orgoliul, frica, incapatanarea, indoiala, inchistarea si larvaritatea sunt cel mai adesea dusmanii principali ai iubirii.

Cei care iubesc stiu ca, daca in universul nostru launtric nu exista iubire, atunci se poate spune ca aproape nimic nu exista si, totodata, putem spune ca deja ne-am indepartat de Dumnezeu.

Cand iubesti profund si fara masura descoperi, in acelasi timp, ca daruind o imensa iubire tuturor acelora care merita, iti oferi tie insuti, in felul acesta, in simultaneitate, o mare iubire, din insasi iubirea pe care o iei de ia Dumnezeu Tatal, pentru a o da celorlalti.

Acest proces tainic, care face cu putinta sa-ti oferi tie insuti o mare iubire, atunci cand daruiesti neincetat celorlalti o imensa iubire, este concomitent si instantaneu.

Tocmai de aceea, marii intelepti ai tuturor timpurilor au spus ca, de fiecare data, atunci cand daruiesti cat mai multa iubire, simultan tuinsuti primesti multa iubire.

Prin urmare, de fiecare data cand daruiesti extraordinar de multa iubire celorlalti oameni, iti oferi totodata si tie, in felul acesta, foarte multa iubire.

Cu cat vei darui mai multa iubire, cu atat mai multa iubire vei primi tu insuti.

In concluzie, se poate spune ca, atunci cand daruim foarte multa iubire, primim totodata, fulgerator si noi multa iubire, care se revarsa in valuri in universul nostru launtric. Cine daruieste foarte multa iubire primeste deci imediat multa iubire.

Intotdeauna, atunci cand daruim iubire celorlalti, primim totodata fulgerator si noi iubirea in universul nostru launtric.

Aceasta este unul dintre secretele esentiale ale IUBIRII, pe care il putem descoperi, fiecare dintre noi iubind.


Numar pagini:255
Anul aparitiei:2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1747 sec