Secrete taoiste in dormitor

Secrete taoiste in dormitor
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Iubire & sex
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Secrete taoiste in dormitor de Chian Zettnersan. Cartea cuprinde exercitii sexual-terapeutice pentru placere, sanatate si intinerire, dezvaluind pentru prima data o invatatura secreta taoista, accesibila cândva doar familiei imparatului chinez, armatei particulare a imparatului si sfetnicilor de la palat. Este un stil de viata atotcuprinzator, si unica posibilitate pentru a ne bucura de placerile iubirii este sa practicam aceste forme ale exercitiilor sexuale terapeutice.
Tehnicile descrise pentru o sexualitate implinita si fericita reprezinta esenta fericirii umane. Ele au la baza stravechile procedee chinezesti de diagnostic, terapie si tratament. Aceasta lucrare fascinanta se concentreaza asupra„tulpinii de jad” si a„portii de jad”, care simbolizeaza schimbul dintre energia masculina si energia feminina. Extraordinara forta de vitalizare a nenumaratelor exercitii chi kung insotite de ilustratii reiese si din denumiri precum„Reintoarcerea la primavara” sau„Apa divina a fortei vitale”.
Maestrul Chian Zettnersan are peste 30 de ani de experienta in medicina traditionala chineza (MTC). Este multiplu maestru international de karate, membru al Organizatiei Mondiale de Acupunctura din Pekin si lucreaza ca terapeut chi kung.


Format: 13x20
Nr. pagini: 304
An aparitie: 2009
Autor: Maestrul Chian Zettnersan

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Iubire & sex - Cele mai comentate cărți

25,08 lei
29,50 lei (-14,98%)
Created in 0.1181 sec