Secretele unei casnicii fericite. Ghid practic pentru barbat (Opt modalitati de a castiga inima sotiei tale pentru totdeauna)

Secretele unei casnicii fericite. Ghid practic pentru barbat (Opt modalitati de a castiga inima sotiei tale pentru totdeauna)
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Familie
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Institutia casatoriei este in criza. Divorturile si separarile au atins cote alarmante in ciuda terapiilor de cuplu, a emisiunilor tv care trateaza posibile solutii si a multor carti de pe piata unde, in unele dintre ele, barbatii sunt descrisi ca fiind niste ciudati cu un comportament abuziv care ar fi bine sa se schimbe rapid pentru ca altfel e grav.

Dar aceasta carte noua este diferita. Este o lucrare care prezinta o alta perspectiva de studiu a relatiilor si a modului in care putem construi un mariaj fericit, de durata si plin de succes. Abordarea se realizeaza din punctul de vedere al unui barbat care a inteles cum trebuie sa actioneze pentru a-si atinge scopul de a avea un angajament de durata, o relatie plina de iubire si intimitate.

Dr. Scott Haltzman, profesor asistent de psihiatrie si comportament uman la Universitatea Brown, a inventat opt strategii pentru imbunatatirea relatiilor, bazate pe aptitudinile si capacitatile deosebite si unice ale barbatilor, pe rezistenta, putere de concentrare– ca angajat (responsabil si motivat), manager, lider, negociator, partener, sot si tata.

Barbatii sunt diferiti, afirma Dr. Haltzman. Ei nu abordeaza relatiile cu aceleasi atitudini si competente folosite de femei - si viva la difference.

Prin urmare, iata care sunt cele cele opt modalitati verificate propuse de Dr. Haltzman:
Prima modalitate: Fa din casnicie jobul tau,
A doua modalitate: Cunoaste-ti sotia,
A treia modalitate: Fii acasa acum,
A patra modalitate: Asteapta-te la conflicte si invata sa le faci fata,
A cincea modalitate: Invata sa asculti,
A sasea modalitate: Scopul tau sa fie sa o multumesti,
A saptea modalitate: Intelege adevarul despre sex,
A opta modalitate: Prezinta-te
si la final
Celebreaza iubirea dintre voi.

In cadrul fiecarei etape, autorul ofera analize, instructiuni si solutii bazate pe biologia masculina, corelate cu neuro-stiinta, luand aminte de diferentele cerebrale si cu sublinieri ale etapelor unice de dezvoltare a barbatului de la tinerete la varsta inaintata. Pentru a ilustra aceste idei in practica, autorul a inclus povestiri captivante si adevarate, anecdote spumoase si confesiuni scrise de si pentru barbati. Rezultatul este o cale practica, placuta si complet originala de a construi relatii de succes pentru barbati si partenerele, iubitele sau sotiile acestora. Aceasta carte este un ghid pentru rezolvarea problemelor inevitabile ce apar de-a lungul casniciei, o sursa care ne inspira la mai multa bucurie in relatia de cuplu, un impuls pentru partide mai bune de sex, o promisiune pentru intimitate si care ofera solutii practice pentru un angajament de lunga durata. Acest autor dinamic ne arata calea, care in sfarsit, include o perspectiva masculina autentica.

 

Haltzman lanseaza opt strategii de o forta remarcabila. Foarte important, ele sunt extraordinar de bine detaliate si sustinute convingator cu liste de sarcini foarte folositoare si cu o multitudine de exemple. Fara indoiala ele se vor dovedi de un real ajutor multor barbati care se straduiesc sa construiasca un mariaj fericit.

Publisher’s Weekly

Profunzimile acestei carti dezvaluie o noua si eficienta modalitate pentru ca barbatii si femeile sa se inteleaga si sa se aprecieze unii pe altii. Ea ne arata ce este necesar pentru a crea o relatie de durata bazata pe iubire.

John Gray, autorul cartii Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

 
Despre autori

Scott Haltzman, M. D., este profesor asistent de psihiatrie si comportament uman la universitatea Brown, director medical al NRI Community Services din Rhode Island. Isi desfasoara activitatea in mod privat cu accent pe consiliere maritala.

Theresa Foy DiGeronimo este autoarea premiata a multor carti de succes in domeniul educatiei copiilor. Preda cursuri de limba engleza la Universitatea William Paterson din New Jersey.


Titlu original: The Secrets of Happily Married Men
eight ways to win your wife’s heart forever

An aparitie: Mai 2012

Tip coperta: brosata, clape

Format: 13 x 20

Nr. pagini: 304

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1273 sec