Secretul prezentarilor de succes. Vorbeste ca un profesionist, impresioneaza publicul si obtine rezultatele dorite

Secretul prezentarilor de succes. Vorbeste ca un profesionist, impresioneaza publicul si obtine rezultatele dorite
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bussines
Preț: 16,95 lei
21,19 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea lui Paul du Toit este un ghid valoros pentru oricine doreste sa devina un orator stralucit.
In calitate de membru fondator si fost presedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud, autorul a acumulat numeroase cunostinte si informatii esentiale ce tin de secretul sustinerii unei prezentari de succes— depasirea temerii de a vorbi in public. In cartea de fata, accesibila ca limbaj si usor de consultat, Paul du Toit accentueaza cele cinci tipuri de teama cu care se confrunta majoritatea oratorilor: teama de parerile celorlalti, teama de a nu incurca structura prezentarii, teama de a nu avea suficiente materiale, teama de intrebarile adresate de public, teama de a nu-ti pierde concentrarea.

Lucrarea Secretele prezentarilor de succes pune la dispozitia cititorilor tehnici inovatoare menite sa obtina un impact maxim asupra publicului, fiind usor de inteles, bogata in informatii si constituind, totodata, o lectura agreabila. Beneficiind de colaborarea unor renumiti experti, ea ofera instrumente utile atat pentru incepatori, cat si pentru oratorii experimentati.
Paul du Toit este unul dintre cei mai renumiti formatori in sustinerea prezentarilor pe plan mondial si a ajutat mii de oameni sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa-si formeze o gandire specifica unui bun orator. Prin colaborarea sa sustinuta cu Global Speakers Federation, a dobandit o mare experienta, ca urmare a colaborarii cu clienti importanti din toata lumea si a participarii la numeroase congrese ale oratorilor profesionisti din diverse tari.

„Aceasta carte umple un gol important de pe piata. Nu am intalnit nicio alta carte practica despre sustinerea discursurilor sau a prezentarilor de afaceri care sa acopere toate elementele necesare intr-o maniera atat de limpede si de eficienta.“
Robyn Pearce
Fost presedinte al Global Speakers Federation
„Paul du Toit este mult mai mult decat un simplu formator in sustinerea prezentarilor. Intelegerea pe care o are asupra a ceea ce e util la nivel individual pentru obtinerea unei inalte performante te va ajuta sa dobandesti toate elementele psihologice necesare unui orator profesionist de mare clasa si iti va propulsa capacitatea de comunicare catre un nivel foarte ridicat. Am sustinut prezentari pe plan international timp de aproape zece ani. Cartea aceasta mi-a reamintit toate principiile fundamentale, dar m-a invatat, totodata, si lucruri pe care nu le cunosteam.“
Justin Cohen
Orator international si autor al cartii The Astonishing Power of StoryNumar pagini: 208
Format: 13*20
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1557 sec