Semanatorii de sperante - Seria Octogon, numarul 101 - Pavel Corut

Semanatorii de sperante - Seria Octogon, numarul 101 - Pavel Corut
-18%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Proza diversa
Preț: 20,50 lei
25,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fragment:

Am ajuns la baza muntelui secret. Multi il cauta prin toata Romania. Putini ii cunosc pozitia adevarata. Am avut noi grija sa dezinformam abil pe cei interesati de locatia sa. Din nefericire, cei mai mari dusmani ai nostri, ocultii retrograzi, l-au identificat din satelitii de spionaj. Zamolxe ne-a asigurat ca nu e niciun pericol de agresiune, deoarece scutul muntelui rezista si la lovituri nucleare. Nu am nici cea mai mica indoiala ca a spus adevarul.
Un usor sentiment de alerta ma incearca.

- Pizmasii, Laure, imi anunt eu comandantul.
- l-am simtit, ma asigura Laurentiu Cremene.
Nu cred ca vor ataca.
- Atunci, ce cauta pe drumul nostru tainic catre centrala din munti?
- Probabil, sunt amatori care vor sa afle locul exact in care disparem.


Un pocnet il contrazice. Aud suieratura proiectilului, apoi explozia. Avem de a face cu lichidatori si nu suntem inarmati. Posedam insa organismele noastre pregatite pentru aparare psi. Ma las la pamant si ma tarasc langa Cremene, sa fim mai puternici. Avem in noi energie pentru a respinge un regiment clasic. De unde? Suntem la mai putin de cinci kilometri de Zamolxe. Putem primi forta prin comandantul patrulei extraterestre, de la intreaga Fratie a Vietii Omenesti. - Acolo, imi arata comandantul Octogonului: Un tip inarmat cu lansator clasic si altul cu unde psi. Il vezi? - Il vad, confirm eu.
- Trebuie sa-i luam aparatul psihotronic, sa-I studiem.
- Ma duc eu.
- Te sustin, Varaine.

Imi expandez campul bioenergeticoinformational cam la un metru de organism. Astfel, va rezista loviturilor electromagnetice si ultrasonice. Dupa aceasta, ma rostogolesc catre dreapta, sa pot vedea tinta in intregime.

Capacitatea mea de a vedea prin intuneric ma ajuta. Vad un zdrahon imbracat in combinezon negru si cu ochelari in infrarosu. Mi-a sesizat miscarea si lanseaza prima incarcatura psi. O simt la limita biocampului. Nu e timp de stat. Trebuie sa actionez rapid.

Unesc palmele in caus si formez o sfera de energie. Ma concentrez si o lansez exact in capul agresorului. Acesta se prabuseste peste lansatorul de unde psi. Las la o parte orice retinere si fac un salt pana la el. Il dau deoparte si ridic lansatorul. Are vreo 10-12 kilograme si e de forma paralelipipedica.

Nr. de pagini: 272
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1262 sec