Semintele Generozitatii

Semintele Generozitatii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 294
Categoria: Altele
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Despre carte
Autopretuirea, Creativitatea, Responsabilitatea, Intelepciunea, Vointa, Comunicarea, Increderea, Adaptarea, Perseverenta si Speranta sunt cele zece seminte ale generozitatii in viziunea lui Denis Waitley, doctor in comportament uman. Sunt zece "ingrediente" indispensabile adevaratului succes.
O privire stiintifica, rationala, emotionala si in aceeasi masura spirituala asupra de ce-urilor vietii. O adevarata oglinda magica ce va reflecta, pentru fiecare cititor, genul de persoana care ar putea deveni o data ce semintele generozitatii, ascunse in fiecare din noi, vor fi udate si li se va permite sa incolteasca si sa creasca.
Tratind cu inteligenta subiecte ca reinnoirea, dezvoltarea, invatarea, scopurile, convingerile si abnegatia - de la concept la modele de inspiratie si idei concrete - prin fiecare cuvint cartea impulsioneaza si sustine pe cel care doreste o viata plina de recompense.

Despre autor
Denis Waitley este o autoritate nationala in domeniul realizarilor de inalt nivel si al dezvoltarii personale. Dr. Waitley a absolvit US Naval Academy, are titlul de doctor in comportament uman, iar in prezent preda, ca visiting scholar, la College of Continuing Education, Universitatea California de Sud.
Este presedinte al Clinic Research Fondation din La Jolla, fundatie ce sponsorizeaza, in intreaga lume, studii asupra " starii de sanatate" ( mai ales ca urmare a unei diete potrivite, a exercitiilor sportive), asupra managementului stresului si potentialului uman.
Dr. Waitley a consiliat cadre de conducere din domeniul vanzarilor si managementului si lideri din toate domeniile.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1004 sec