Set dublu amicii 4N liceal

Set dublu amicii 4N liceal
Preț: 768,74 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Categoria: Mobilier scolar

DESCRIERE

Set: banca dubla 2 scaune

Banca dubla

Dimensiuni (LxlxH): 1300x550x800mm

Structura: Metalica, executata din profile rectangulare 45x25x1,5mm din OL cu laturile mici rotunjite, indoite la cald, sudate in mediu protector si vopsite in camp electrostatic. Picioarele structurii sunt prevazute cu talpi din PVC pentru protectia pardoselii.

  Blatul: Executat din PAL melaminat cu grosimea de minim 22mm, rotunjit la colturi, cantuit cu cant bordurat din PVC aplicat prin capsulare vacuumatica, astfel incat prin aplicare sunt protejate continuu toate muchiile dar si suprafetele superioara si inferioara in imediata apropiere a cantului.

 Pe partea superioara a acestuia este prevazut un suport de creioane-pixuri din PVC, incastrat si fixat tot prin vacuum;

Polita/suport: Montata sub blat, este executata din plasa de sarma cu ochiuri mari, curbata la cald pentru o mai buna eficienta, vopsita in camp electrostatic.
Pe picior este montata o agatatoare metalica pentru  geanta;

Placa frontala: Executata din PAL cantuita contur cu cant ABS de 0,4mm grosime, prinsa in laterale de picioarele stucturii, ornamentata cu 2 profile incastrate din aluminiu.

Culoarea:  Structura – gri, protectii PVC (culoarea neagra);
                 Blat – culoarea fag.

Scaun

Dimensiuni (LxlxH): 375x375x440mm; H total:820mm
\\"width=100\\"Structura: Metalica, executata din profile rectangulare 30x18x1mm din OL cu laturile mici rotunjite, indoite la cald, sudate in mediu protector si vopsite in camp electrostatic. Picioarele structurii sunt prevazute cu talpi din PVC, fixate de structura;
Sezutul (LxlxH): 375x375x10mm, executat din lemn stratificat melaminat pe ambele fete. Se prinde de structura cu suruburi torban;
Spatarul (LxlxH): 375x185x10mm, executat din lemn stratificat melaminat pe ambele fete. Se prinde de structura cu suruburi torban;
Culoarea:  Structura – gri, protectii PVC (culoarea neagra);
                 Sezutul si spatarul – culoarea fag.

Produs certificat:

SR EN 1728:2012/AC:2013 ver.eng. - Mobilier. Scaune. Metode de incercare pentru determinarea rezistentei si durabilitatii.
SR EN 1729-1:2007 - Mobilier. Scaune si mese pentru institutii de invatamant. Partea 1: Dimensiuni functionale.
SR EN 1729-2:2012 - Mobilier. Scaune si mese pentru institutiile de invatamant. Partea 2: Cerinte de securitate si metode de incercare.
SR EN 1730:2013 ver.eng. - Mobilier. Mese. Metode de incercare pentru determinarea stabilitatii, rezistentei si durabilitatii.

Garantie: 3 ani

Acest produs se livreaza neasamblat!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.