Sfanta Cruce si cele trei cruci ale omului

Sfanta Cruce si cele trei cruci ale omului
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Religie
Preț: 7,20 lei
8,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Crucea este semnul dumnezeiesc al puterii lui Dumnezeu si al biruintei lui. Apostolul Pavel spune ca"cuvantul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu" (1 COR. 1, 18). Crucea este semnul biruintei,care se va arata pe cer la sfarsitul veacurilor:"Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului si vor plange toate neamurile pamantului..." (MT. 24, 30). Atunci cei ce n-au cinstit-o o vor vedea si se vor cai amarnic dar va fi prea tarziu pentru ei.
     Fara Cruce n-ar fi existat Jertfa si Invierea! Fara Cruce nu exista mantuire. La mantuire nu putem ajunge decat prin Cruce! De aceea Mantuitorul ne descopera importanta si intelesul duhovnicesc la Crucii:"Cel ce doreste sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa urmeze Mie!" (Marcu 8, 34) si"cel ce nu-si ia crucea si nu-MI urmeaza Mie, nu este vrednic de Mine" (Mt. 10, 38).
Crucea este tiparul care, sindurul, ne ingaduie  sa intelegem taina lumii si a vietii, e singura cheie de care dispunem.


Autor: Fabian Seiche
Pagini: 96
Anul aparitiei:2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1285 sec