Sfarsitul banilor si viitorul civilizatiei

Sfarsitul banilor si viitorul civilizatiei
-28%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 10,01 lei
13,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Foarte putini oameni isi dau seama natura banilor s-a schimbat profund ultimele trei secole si ca au devenit instrument politic utilizat pentru a centraliza puterea, a concentra averea a submina guvernul democratic”, spune Thomas H. Greco Jr. Civilizatia trece in prezent printr-o megacriza ascendenta si multidimensionala. Exista o serie intreaga de tendinte, despre care logica elementara afirma ca nu mai pot continua sa se manifeste neingradit: inegalitatea economica dintre tari, erodarea principiilor democratice, alienarea sociala, schimbarile climatice, spolierea mediului natural, cresterea populatiei si ineficienta institutiilor nationale si internationale. Toate acestea, deoarece omenirea a inregistrat o crestere exponentiala, care a mers departe si s-a produs prea repede. Insa nimic nu creste la infinit. Conform teoriei lui Greco, iesirea din aceasta megacriza s-ar putea realiza– dar numai printr-o metamorfoza a umanitatii. Insa un lucru e cert: ori vom renunta interesele meschine, pretuind in mod egal viata fiecaruia, ori ne vom trezi implicati in conflicte tot mai distructive, care vor duce planeta la ruina.

Thomas H. Greco Jr. este o autoritate in domeniul abordarilor liberale ale inovatiilor monetare si financiare, inclusiv sisteme de schimb fara numerar. Fost inginer, antreprenor si profesor de colegiu, el a devenit foarte cautat pentru consultanta si pentru discursuri in cadrul unor conferinte din intreaga lume.
Greco a studiat vreme de peste 30 de ani caile de a ajunge la o mai mare echitate si sustenabilitate in afaceri si economie. Experienta sa in structuri monetare si financiare l-a determinat sa creeze concepte inovatoare pentru monede si sisteme de plata comunitare.
Site-ul sau, www.reinventingmoney.com, si blogurile asociate constituie o resursa unica de informatii. Greco poate fi contactat prin intermediul acestora.


Anul aparitiei: 2011
Numar pagini: 304
 Format: 13× 20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Carti diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.3394 sec