Shaman. Spiritul plantelor

Shaman. Spiritul plantelor
Anul publicării: 2007
Categoria: Ezoteric
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Shaman. Spiritul plantelor.

Spiritul plantelor este o carte fabuloasa, în care autorii explorează tehnicile şamanilor din Amazonia, Haiti şi Europa. Vindecările, clarviziunea, ceea ce şamanii numesc „recuperarea sufletului”, extracţia intruziunilor spirituale şi leacurile pentru dragoste, toate acestea sunt studiate şi aprofundate de autori. Mai mult decît atît, dincole de proprietăţile medicinale ale plantelor şamanice, ei intră în comuniune cu însuşi spritul acestor plante.
Spiritul plantelor îi conduce pe cititori în tărîmuri fabuloase, dincolo de ceea ce credem ca ştim, dovedind faptul că noi, oamenii, nu suntem singura formă de viaţă inteligentă de pe această planetă. În urma unor extraordinare călătorii în culturile indigene, cu viziuni diferite ale vieţii faţă de cele occidentale, autorii descoperă o uluitoare lume spirituală a plantelor, pe care civilizaţia occidentală a pierdut-o. Este o carte fascinantă şi o superbă provocare pentru abordările convenţionale.”
Leo Rutherford, autor al carţilor The Way of Shamanism şi Your Shamanic Path.


Despre autor

Ross Heaven este terapeut şi autor britanic de anvergură internaţională, specializat în dezvoltarea pesonală, vindecare şi şamanism. Printre cărţile scrise de el se află: Ninja, Transparenta umbră şi Vodou Shaman.
Howard G. Charing este unul din directorii Centrului de Şamanism Contemporan „Eagle's Wing”, din Marea Britanie. Profesor la Fundaţia de Studii Şamanice a Dr. Michael Harner, conduce sesiuni de vindecare în Marea Britanie, în bazinul peruvian al Amazonului şi în Anzi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1256 sec