... Si adevarul va va elibera - Volumul 2 (David Icke)

... Si adevarul va va elibera - Volumul 2 (David Icke)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 26,40 lei
33,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

David Icke este binecunoscut cititorilor din intreaga lume datorita caracterului curajos si nonconformist pe care il transmite si cartilor sale. Desi cel mai adesea informatiile pe care le expune sunt cu mult mai mult decat ar putea accepta vreodata mintea noastra, el nu face decat sa prezinte adevarul dezbracat de orice figura de stil, exact asa cum l-a descoperit dupa o viata intreaga de cautari.

Departe de a se lasa intimidat de reactiile de dezaprobare pe care e constient ca le trezeste peste tot in jurul sau, David Icke continua in... Si adevarul va va elibera sa ne previna in legatura cu planurile grotesti pe care „clica de la conducere” sau „guvernul din umbra” (asa cum obisnuieste sa numeasca grupul malefic ce subordoneaza omenirea) le nutreste cu o incredere si precizie bolnava pentru noi toti, cei care traim in
aceasta lume.

Ei duc neincetat impotriva noastra o lupta la fel de periculoasa ca cele mai crunte razboaie. Pentru ca e o lupta disimulata in pace si libertate, si nici n-o bagam de seama. Iar daca nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la aceasta lupta, refuzandu-le sa gandeasca pentru noi si sa hotarasca in locul nostru, atunci suntem partasi la planurile lor si ii ajutam sa ne preschimbe in roboti de buna voie. Iar primul pas in aceasta lupta este sa acceptam ca ei exista.


David Icke demasca adevarata poveste din spatele evenimentelor globale care contureaza viitorul existentei umane si al lumii pe care o lasam mostenire generatiilor viitoare. Fara a se lasa intimidat, autorul prezinta in aceasta carte de exceptie retelele uluitoare de conexiuni care ii au mereu in prim plan pe aceiasi oameni, putini la numar, care manipuleaza din umbra destinul omenirii.

Capitolul 1. Cum au pacalit datoriile
Capitolul 2. Mana ascunsa
Capitolul 3. Statele cu un singur partid
Capitolul 4. Fascismul psihologic
Capitolul 5. Cult sau pacaleala
Capitolul 6. Satul global

PARTEA A DOUA

Capitolul 7. Noi suntem Paznicii Inchisorii
Capitolul 8. Libertatea numita iubire
Capitolul 9. In sfarsit liberi
Capitolul 10. Va iubesc, doctore Kissinger!

Post-scriptum
Biografie


Traducator: Mihaela Georgescu
Format: 13 x 20 cm
Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 400

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1059 sec