Siguranta mantuirii

Siguranta mantuirii
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Siguranta mantuirii. Prezentare - Siguranta mantuirii. A vorbi despre certitudini intr-o lume in care nimic parca nu mai este sigur inseamna fie o mare incredere in ceea ce spui, fie o mare indrazneala. Oricum, este un risc enorm.
Iar cand problema pe care o abordezi este una din domeniul spiritual, provocarea de a o pune intr-o carte solicita autorului maximul de inspiratie in fata unui cititor care are tot atata disponibilitate la indoiala.
In cele din urma, cand alegi sa vorbesti impotriva unui mit indragit din crestinismul contemporan, am numit aici pe cel cunoscut sub numele de„mantuit odata pentru totdeauna”, in timp ce alternativa cunoscuta nu este alta decat o...„vesnica nesiguranta”, si am numit aici marturia celorlalti credinciosi, nemantuiti odata pentru totdeauna, atunci iti rezervi locul in lista celor mai cautati oameni. E o certitudine. Pentru ca devii sigur pe un singur lucru: esti ori cel mai iubit, ori cel mai urat dintre credinciosi.

Cu totul diferit de ceea ce vor sa auda laodiceenii, autorul nu ne bate pe umar linistitor si nu ne vrajeste cu texte de leganat pacatosii. Nu coboara foc din cer si nici nu ne arunca in abisurile marii. Exista si o alta optiune?
Asemeni un paraias de munte, tacut si linistit, mesajul cartii creste din Cuvant pentru a se revarsa mai apoi, in deplinatatea fortelor intr-o lume insetatã dupa (macar) aceasta certitudine. Lectura cartii Siguranta mantuirii ne va duce in fata adevaratului text biblic, a adevaratului context al textului inspirat, punandu-ne mintea la lucru si exersand (poate, ici si colo) prima si personala citire a Scripturii.
Si, culmea, nici nu ne spune daca suntem mantuiti. Cartea are o singura tinta: sa arate ca putem sti daca suntem mantuiti sau nu. Ca suntem sau nu, ca vom fi sau nu, asta tine de ceea ce vom face cu viata noastra dupa ce vom fi ajuns la coperta 4 trecand prin toata cartea. Inclusiv prin apendicele ce contine 26 de adevaruri spirituale - cum altfel? - incontestabile.

Va doresc o lectura nelinistita si o mantuire sigura!
Nr. pagini: 170
 Format: A5 (148x210mm)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.9010 sec