Silja (Colectia Nobel)
9,00 lei
10,00 lei (-10%)

Silja (Colectia Nobel)

Silja (Colectia Nobel)
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Literatura
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Biblioteca pentru Toti” initiaza prima serie de literatura universala dedicata scriitorilor laureati ai Premiului Nobel pentru Literatura. Colectia "Nobel” cuprinde selectia celor mai reprezentative opere ale lor.

"Povestea Siljei este destul de simpla, dar foarte semnificativa. Dupa ruinarea familiei sale, ea devine slujnica, dar nimic din brutalitatea si uraciunea din noul sau mediu nu poate sa intineze simtirile sale. Trece prin tot ce e mai rau fara a se lasa atinsa de rautate. Isi poate trai chiar propria poveste de dragoste, dar aceasta este la fel de scurta si evanescenta ca un fluture..."
Per Hallström, Secretar Permanent al Academiei Suedeze, in discursul de acordare a Premiului Nobel, 1939

"O intelegere atat de acuta a bolii, a singuratatii, a umanitatii ultragiate, a inocentei si vinovatiei, a suferintei fizice si morale, a obsesiei mortii, a tragicului inscris firesc in logica banalului cotidian - ca in Silja sau O soarta zbuciumata - nu intalnim decat in marea literatura... Ceea ce urmeaza este, cu o jumatate de secol inainte de o cunoscuta carte a lui Márquez (construita pe un principiu epic asemanator, dar fara anvergura problematica si introspectiva din Silja), cronica unei morti anuntate."
Bianca Burta-Cernat

Nr. de pagini: 248
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura

Created in 0.1516 sec