Silvia Mihai, Caiet de lectura pentru clasa a II-a - (Editie 2016)

Silvia Mihai, Caiet de lectura pentru clasa a II-a - (Editie 2016)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 80
Categoria: Anatomie
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Caietul de lectura pentru clasa a II-a este conceput pentru activitati de lectura si intelegerea textului cu elevii din clasa a II-a si este util atat profesorilor, cat si parintilor.

Textele reflecta prin tematica si varietatea activitatilor atat programa actualizata la limba si comunicare, cat si cerintele examenului de Evaluare Nationala.

Tematica lecturilor include familia, universul copilului si relatiile cu cei din jur, lumea basmelor, istoria si dragostea de tara, natura, valorile umane, anotimpuri si sarbatori, jucăriile, calatorii si aventuri, fiecare tema fiind abordataîn două lecturi literare (poezie, fabula, fragment de basm sau roman) sau non-literare (reteta, articol enciclopedic).

Textele sunt insotite de activitati de intelegere si selectie a informatiei, exprimare orala, rebusuri si jocuri, precum si de redactare a unor scurte texte personale, ce ii incurajeaza pe copii sa foloseasca un vocabular bogat si variat. La finalul lucrarii, elevii gasesc o fisa de lectura pe care o pot folosi in parcurgerea tuturor textelor propuse.

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3034 sec