Simona Suciu, Magic English - Caiet de aplicatii pentru clasa a IV-a

Simona Suciu, Magic English - Caiet de aplicatii pentru clasa a IV-a
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Limba engleza
Preț: 11,90 lei
14,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Urmand structura si dezideratele programei scolare, vine in sprijinul copiilor si dascalilor in tentativa de a invata limbi noi, de a reinstaura acel climat primordial al comunicarii perfecte.
Copiii il au drept ghid in lumea limbii engleze pe vrajitorul Merlin. Reprezentarea grafica este foarte clara si atragatoare, exercitiile sunt variate – jocuri, cantece, poezii, povestiri – iar cunostintele ce li se ofera copiilor apartin unor domenii precum matematica, literatura, societate, stiinte ale naturii, astronomie, toate pe intelesul celor mici.
Sunt vizate dezvoltarea deprinderilor de comunicare, capacitatea de exprimare a sinelui intr-un sistem lingvistic diferit, dezvoltarea memoriei si a gandirii logico-argumentative, formarea de structuri de cunostinte caracterizate prin maleabilitate, adica prin putinta de a transgresa perimetrul scolastic din care provin, imbogatind universul uman si intelectual al elevilor. Prima parte a caietului cuprinde exercitii gramaticale pentru fiecare parte de vorbire studiata. Caietul are in vedere si consolidarea vocabularului si capacitatea de a realiza compuneri functionale si imaginative pe diferite teme apartinand universului apropiat. Exista si o serie de teste de evaluare a performantei elevilor.

Nr. de pagini: 128
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1210 sec