Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar

Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 248
Format: 17x 24
Categoria: Generalitati
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar - Elena Popescu, Dumitru Logel, Elena Stroescu-Logel.

Lucrarea de metodica a limbii si literaturii romane se adreseaza deopotriva celor care isi incep activitatea didactica: elevi ai scolilor normale de invatatori, studenti ai colegiilor universitare de institutori, cadre didactice aflate in primii ani de invatamant, precum si cadrelor didactice cu vechime la catedra, care gasesc, poate, sugestii pentru perfectionarea activitatii dumnealor in spiritul Reformei Invatamantului, aflata in plina derulare.

Lectorul interesat gaseste in lucrarea noastra atat repere teoretice pentru domeniile fundamentale ale invatarii limbii romane si literaturii, cat si sugestii, nu sabloane, pentru organizarea lectiilor. Asa trebuie privite exemplele de invatare inserate in temele teoretice, ca si modelele de proiecte didactice cuprinse in lucrare.

Asadar, o prima parte a lucrarii trateaza temele din cuprinsul programei de metodica a predarii limbii si literaturii romane pentru examenele de gradul al II-lea, pentru concursurile de titularizare in invatamant si pentru ocuparea posturilor didactice, la care adaugam si alte cateva teme fara care o metodica n-ar fi completa.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1313 sec