Sinteze de psihopedagogie speciala. Ghid pentru concursuri si examene de obtinere a gradelor didactice

Sinteze de psihopedagogie speciala. Ghid pentru concursuri si examene de obtinere a gradelor didactice
-18%
Preț: 21,24 lei
25,90 lei (-17,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-887-X
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 424
Categoria: Curs

DESCRIERE

Cuprins: Reabilitarea, educatia si asistenta persoanelor cu cerinte speciale - Personalitatea si factorii care conditioneaza dezvoltarea copilului cu dizabilitati - Metode si mijloace de investigatie psihopedagogica - Deficientele asociate/multiple: autismul, sindromul Langdon Down, surdocecitatea - Educatia speciala: elemente de didactica si noile tehnologii informatice - Instrumente si moduri de activitate/interventie in serviciile de asistenta psihopedagogica

Descriere:
Institutiile, metodele si instrumentele de interventie necesare in asistenta persoanelor persoanelor cu cerinte educative speciale - toate acestea sint excelent sintetizate in volumul de fata, elaborat si structurat in acord cu cele mai moderne si actuale conceptii in materie de pregatire a personalului de specialitate si a cadrelor didactice. Caracterul sau profund practic este dat indeosebi de fisele, protocoalele si grilele dupa care se realizeaza evaluarea si expertiza in special a copilului cu dizabilitati, precum si de glosarul de termeni frecvent utilizati in psihopedagogia speciala.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.