Sisteme de transmitere a miscarii. Manual pentru clasa a XI-a si a XII-a

Sisteme de transmitere a miscarii. Manual pentru clasa a XI-a si a XII-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea trateaza elementele specifice materiei: organe de masini si transmisii mecanice, in conformitate cu programa analitica in vigoare, pentru licee tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva.

Abordarea temelor cuprinde factorii recomandati la realizarea procesului de formare a deprinderilor practice: obiective, continut, conditii materiale, metode didactice, metode si parametri de evaluare si autoevaluare. Fiecare capitol al manualului este tratat metodic, este bine organizat, oferind informatiile necesare elevului, intr-o maniera accesibila si usor de retinut. La finalul fiecarui capitol se gaseste un rezumat al materiei parcurse, alaturi de probleme si exercitii ce pot fi folosite pentru o mai buna intelegere si retinere a materiei. Bibliografia aleasa permite elevilor initierea studiului individual.

Bine sustinut din punctul de vedere al imaginilor cuprinse si al problemelor tratate, manualul constituie un element indispensabil in obtinerea unei educatii tehnice complete in domeniul sistemelor de transmitere a miscarii.


    * Autori: Aurel Ciocirlea-Vasilescu, Mariana Constantin
    * Format: 21x28
    * ISBN: 978-973-1760-34-6
    * Numar de pagini: 80

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1103 sec