Soapte din Eternitate. Maestrul Peter Deunov - Maestrul lui Omraam Mikhaels Aivanhov

Soapte din Eternitate. Maestrul Peter Deunov - Maestrul lui Omraam Mikhaels Aivanhov
-10%
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 190

DESCRIERE

Fiinte perfecte conduc omenirea. La inceput, centrul lor a fost in Atlantida; mai tarziu, s-a deplasat in Egipt, unde au dirijat construirea piramidelor. in prezent, evenimentele sunt dirijate din Himalaya.

Acum, ne aflam intr-o epoca in care Pamantul nostru si sistemul solar parasesc zona obscura de ignoranta ca sa se apropie de o alta constelatie (Alphiole), care deocamdata nu se vede. Este una dintre cele mai puternice constelatii si acolo se vor manifesta Pamantul, corpurile si spiritele noastre. Hristos a venit din acea constelatie ca sa le transmita oamenilor metodele si principiile vietii constiente, rationale si inteligente.

La tranzitia de la o epoca la alta, cand o civilizatie e pe cale sa piara si alta pe cale sa se nasca, se inregistreaza mari suferinte, contradictii, dezordini si tulburari, dat fiind ca toate formele vechii civilizatii se distrug ca sa fie create conditiile favorabile pentru noua civilizatie.


    Invatatura lasata de el este un adevarat giuvaier, un diamant, o perla, un copac magic pe care trebuie sa-l reinsufletim si de care trebuie sa avem grija.

    Mesajul lui, care cuprinde cunoasterea omului in totalitate, a universului vizibil si invizibil, se adreseaza fiecarei fiinte care, in deplina libertate, cauta iubirea, intelepciunea si adevarul in viata pentru binele tuturor fiintelor.

    Opera lui Peter Deunov este o invitatie la descoperirea vietii interioare intense si pure a unui maestru spiritual autentic, care a reinnoit spiritualitatea in zorii secolului al XX-lea.

Cuprins:

Repere biografice... 5

Adevarul... 11
Astrologia... 14
Aura omului... 20
Binele moral, raul, rautatea... 22
Constiinta... 26
Creatorul, Dumnezeu, Atotputernicul... 30
Credinta... 45
Cunoasterea, intelepciunea, stiinta... 47
Cuvantul Sfant... 50
Defectele, erorile, iluziile... 52
Energia, prana... 59
Eu si ceilalti... 63
(A) evolua, evolutia... 79
Fericirea... 82
Fiinta omeneasca... 84
Gandirea, ideile, a gandi, a reflecta... 96
Hristos... 101
Inima... 102
(A) iubi, iubirea... 105
Karma, destinul... 110
Lumea invizibila... 114
Lumina... 117
Metodele de lucru... 121
Munca, a actiona... 133
Muzica, a canta, cantul... 134
Nasterea, incarnarea sufletelor... 136
Natura, mineralele, plantele, animalele... 138
Noua invatatura... 143
Numerele, matematica... 148
Omenirea, lumea... 149
Puritatea, virtutile... 154
Rugaciunile, formulele... 156
Sanatatea, vindecarea... 160
Suferintele, incercarile... 167
Universul, stelele, planetele, pamantul... 171
Viata, moartea, calea spirituala... 174
Viitorul... 179

Fragment:
   BINELE MORAL, RAUL, RAUTATEA

    Morala divina inseamna: binele pe care il fac trebuie sa vizeze intreaga omenire si sa genereze ceva nou care va fi util pentru toata lumea.

    Fapta generoasa este pastrata in memoria omului doar in momentul in care e pe cale sa se realizeze. Fapta generoasa care este deja savarsita nu mai este o fapta generoasa. Nu exista fapta generoasa trecuta. Cat iubesti, esti bun. Cand nu mai iubesti, esti deja o fiinta care apartine trecutului. Binefacerea este un proces interior constant si neintrerupt.

    Fapta generoasa este o magie de care se foloseste omul ca sa transforme puterile negative inferioare in forte pozitive superioare. O lege spune: „Daca ai obstacole, greutati sau o boala grava, fa un sacrificiu pentru aproapele tau. Atunci, tot ce te stanjenea va disparea".

    A dori bunastare aproapelui ca si tie insuti, a le dori noroc si succes celor apropiati ca si tie insuti, asta este legatura interioara constienta dintre fiintele omenesti.

    in existenta, tot ce se intampla este determinat si urma¬reste numai binele. Nu e adevarat ca oamenii buni nu vad raul, ci mai curand sunt atat de plini de bine incat bogatia lui face raul sa nu mai fie rau pentru ei.

    infigandu-si radacinile in sol, planta ia numai hrana de care are nevoie. Binele pe care il faci va fi cel ce ramane si pe el iti vei construi viitorul.

    Raul nu va putea niciodata sa fie alungat de un alt rau. il va face doar mai puternic. Nu trebuie sa raspundem raului care ni se intampla decat cu bine. Astfel, cand o idee negativa si distructiva va vine in minte, opuneti-i imediat o idee mai buna si pozitiva.

    Raul nu are nicio forta. El se foloseste de forta voastra. Nu va apropiati de el! Tineti-va la distanta de orice rau! Nimeni na putut sa lupte impotriva lui fara sa dea gres. Nu foloseste la nimic sa stii ce este omul rau.

    Forta sta in supunerea voluntara. Aceasta este, asadar, rodul, efectul si manifestarea iubirii. Raul consta in nesupunere. Asadar, nesupusul este cel care e agitat si cel ce nu cugeta.

    Bunatatea mentine orice om intr-o stare de prospetime. Daca nu, se descompune in partile constituente.

    Cautand raul, veti fi complicii lui. Raspunzandui eu alt rau, deveniti valetii si sclavii lui. Daca actionati impotriva lui conform principiului iubirii, raul va deveni slujitorul binelui.

    Rea e dorinta mea de a primi cand daruiesc. Cand am ocazia sai daruiesc ceva aproapelui, ar trebui s-o fac fara gand ascuns. E posibil sa mi se daruiasca ceva mai tarziu, asta as putea sa iau. Aceasta lege actioneaza peste tot si intotdeauna.

    Va temeti de parerile pe care ceilalti le au despre voi. Fara sa vreti sa cunoasteti parerea lui Dumnezeu, va opriti si va poticniti de ceea ce cred oamenii despre voi.

    Cand soarele straluceste, incercati sa nu dormiti. Cand Dumnezeu vorbeste, incercati sa nu dormiti. Cand maes¬trul vorbeste, incercati sa nu dormiti. Cauzele reale pentru care nu sunteti treji si vigilenti sunt in exterior. in jurul vostru, exista fiinte care va atrag atentia ca sa ia ceva de la voi... furia, ura, indoiala, amenintarea sunt modalitati care va abat de la calea cea buna, dreapta si corecta ca „sa va jefuiasca".

    Fiind impovarata, gandirea omului se deformeaza. Daca speranta unei fiinte scade, vor veni bolile. Daca credinta ii scade, vor veni alte boli. Cand iubirea ii scade, vor veni cele mai rele boli. indata ce veti reusi sa va cresteti speranta, credinta si iubirea, toate bolile vor disparea.

    Ideea proprietatii private poate sa-l asfixieze pe om. Nimic nu poate sa fie proprietatea voastra, in afara de inteligenta, inima, suflet si minte.

    Unul dintre defectele capitale ale oamenilor este ca ei se ocupa de erorile aproapelui. E o cale periculoasa, dar a nu sesiza erorile aproapelui este la fel de periculos. Oamenii observa erorile aproapelui si apoi le judeca, dar trec sub tacere erorile proprii, tagaduindu-si chiar propria vinovatie. Daca ati facut o eroare, nu va ramane nimic de facut decat s-o recunoasteti sincer.

    Cel care nazuieste la elogiile oamenilor nu stie absolut nimic.

    Sunteti saraci, si asta va face sa suferiti. Sunteti bolnavi, si asta va chinuie. Nu aveti casa, si asta va intristeaza profund. Dupa parerea mea, ar trebui sa suferiti daca nu aveti nici cap, nici ratiune. Lipsa mainilor si a picioarelor, a nasului si a ochilor: asta ar trebui sa va chinuie si sa va intristeze profund. Urechile, capul, stomacul, plamanii, toate sunt la locul lor, aveti, asadar, totul. Totusi, sunteti nemultumiti... pentru ca nu va dati seama de bogatiile inestimabile care exista in voi insiva.

    Oamenii nu-si pot corecta propriile defecte deoarece le este teama de ceilalti, de toti cei aflati in jurul lor, caci acestia le-ar cunoaste in sfarsit erorile. Important este ca fiecare...

    A va risipi energia nu inseamna sacrificiu. Foarte multi isi risipesc viata pretinzand ca fac un sacrificiu. Fara iubire, sacrificiul e imposibil.

    Exista o singura solutie: Dumnezeu ma iubeste si eu il iubesc.
 
   Daca iubiti o persoana, ii veti retine cuvintele; daca n-o iubiti, nu va veti aminti nimic. Memoria e pe masura iubirii voastre.

    Va veti iubi fara sa va apropiati si fara sa va indepartati prea mult unul de celalalt.

    Numai sfintii si maestrii inteleg iubirea. Pe pamant, invatam sa cunoastem fortele iubirii, nu legile iubirii.

    indata ce doua persoane se iubesc, intreaga omenire participa la acea iubire. Toata lumea ii iubeste pe cei care se iubesc. Cand doua persoane se iubesc, in cer izbucneste o mare bucurie; cerul intreg se bucura si ia parte la iubirea lor. Singurul lucru prin care omul poate sa atraga atentia lumii invizibile este iubirea.

    Concepand totul cu iubire, introduceti viata in voi insiva. Fructele, plantele, cerealele sunt suflete vii. Mancandu-le cu iubire, primiti ce a pus Dumnezeu in aceste suflete si astfel lumina lui va va aduce o binecuvantare.

    La fel in privinta cuvantului. Citind Sfintele Scripturi cu iubire si cu intelegere, veti avea rezultate bune.

    Iubiti fara sa fiti indragostiti. A fi indragostit inseamna a aluneca intr-o directie gresita.

    Daca iubirea va lipseste din suflet, tot ce faceti in exterior nu va conta. Daca dati cuiva o suma mare de bani, sa nu credeti ca ati facut un bine.

    Descurajarea voastra provine din faptul ca sunteti departe de iubire si de cunoastere. Neavand iubire, nu aveti nici cunoastere interioara. Cu adevarat, din iubire provine binele din aceasta lume. Si numai calea binelui va va ingadui realizarea planurilor.

    Daca iubirea va face sa iubiti toate fiintele vii, daca va intareste ideile in viata si nu asteptati niciun profit de la cel pe care il iubiti, asta inseamna ca iubirea voastra este divina. Daca, din iubire, faceti sa patrunda in cei pe care ii iubiti viata, lumina si libertatea, aceasta va fi dovada ca iubirea voastra e divina.

    Iubirea mentine ordinea divina peste tot; hraneste toate virtutile. Ea este starea naturala a spiritului, a sufletului, a inteligentei si a inimii, a intregului corp, ca si a celor mai mici fiinte care il cunosc numai pe Dumnezeu. Iubirea creeaza, asadar, maretia lucrurilor si a celor mai mici fapte.

   Oamenii din viitor vor fi numiti „fiii luminii". Vor fi transparenti - elanurile divine, lumina, caldura si forta vor trece prin ei fara niciun obstacol.

    intr-o zi, Pamantul va fi eliberat de toti oamenii rai si de toate fiintele vorace si rapace. Credeti ca oamenii rai sunt mai fericiti si ca traiesc mai bine, in prosperitate? Va inselati, bineinteles. Nimeni nu e mai nefericit decat oamenii rai si pacatosi.

    In prezent, intram in epoca arhanghelului Mihail, care este legata de fortele Soarelui. Pe pamant vine, asadar, civilizatia solara. Hristos este lumina interioara a lumii toate spiritele intunericului fug din fata acestei lumini interioare.

    In cateva milenii, vom putea calatori dupa dorinta pana la Soare si la celelalte planete. in zilele noastre, unii oameni merg pe Luna, pe Soare si pe planete, dar nu aduc aceste deplasari la cunostinta tuturor. Merg acolo fara stirea celorlalti.

    Sa dorim putin si sa facem mult: aceasta este directia celei de-a patra dimensiuni.

    Pentru viitor, langa voi nu va ramane decat ce iubiti si cine va iubit. Tot ce sa invartit in jurul vostru fara iubire se va scurge ca apa care coboara.

    Tot ce dorim se poate realiza la un moment dat, caci ora, data, saptamana, luna si anul sunt doar circumstante exterioare, in mod obisnuit, un pom plantat da fructe dupa patru-cinci ani, dar exista si o metoda naturala ca sa dea fructe in patru-cinci ore. Va spun asta ca informatie, caci asa se va intampla in viitor. Or, trebuie sa aveti cunostinte reale ca sa faceti un fruct sa se coaca in cateva ore.

    Cand toate planetele, toate astrele si toate constelatiile vor incepe sa straluceasca in universul omului, acesta nu va mai fi legat de Pamant si va fi capabil sa faca tot ce va dori. Fiind purificat si ameliorat, fiecare corp este o planeta superba.

    Fiintele din cea de-a sasea rasa isi vor incalzi si lumina casele intr-un fel diferit de al nostru. Venirea lor va fi insotita de raze azurii deosebite pe cer, apoi vor avea loc modificari in atmosfera si in starea sufleteasca a oamenilor. Toate fiintele inteligente lucreaza cu asiduitate si purifica atmosfera fizica si atmosfera spirituala a Pamantului.

    Indata ce vom accepta stiinta divina interioara, vom crea o noua civilizatie. Civilizatia veche poate sa serveasca inca mult timp, dar cea noua a Fiului Omului ii va lua locul.

    Cand omul se afla pe Pamant, sufletul salasluieste in corp o mare parte din timp. in viitor, corpul va fi perfectionat. Omul va putea sa devina dupa dorinta invizibil (lichid, gazos) si sa mearga pe Soare. Noua civilizatie care vine pe...

Nr. de pagini: 190
Anul aparitiei: 2018

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.