Sociobiologia
14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)

Sociobiologia

Sociobiologia
-28%
ISBN: 973-8291-08-9
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 512
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

În 1975, când a fost publicată Sociobiologia, John Piper a scris în New York Times Book Reviews: "Un eveniment revoluţionar anunţat pentru toţi aceia care vor să afle că omenirea e pe cale să facă un important pas înainte în înţelegerea locului pe care-l ocupă în natură". Preţuită de mulţi şi osândită de unii, Sociobiologia a oferit cadrul unei noi ştiinţe - studiul fundamentelor biologice ale comportamentului social la toate speciile, de la coloniile inferioare de amoebe până la moderna societate umană.
În această nouă ediţie prescurtată, Edward O. Wilson îşi reduce monumentala operă la motivele esenţiale şi la cele mai elocvente exemple. Deşi elimină toate discuţiile tehnice şi rezumatele informative, el păstrează structura de bază a cărţii originale. Datorită neobişnuitului interes şi nenumăratelor comentarii pe care le-a suscitat, capitolul final despre comportamentul social uman a rămas aproape intact.
Atât viitorii specialişti, dar şi cititorul obişnuit pot descoperi singuri ce este până la urmă sociobiologia şi de ce se face atâta vâlvă în jurul ei.
Edward O. Wilson este profesor în ştiinţe şi curator în entomologie la Universitatea Harvard. Numeroasele sale contribuţii la viziunea contemporană asupra lumii biologice includ câteva cărţi publicate la Harvard: The Diversity of Life, On Human Nature, care au câştigat Premiul Pulitzer, The Insect Societies şi Biophilia.

Titlul original: "SOCIOBIOLOGY. The abridged edition"
Publicată de: The Belknao Press of Harvard University Press, Cambridge - Massachusetts and London - England
Limba originală: engleză
Traducere: Louis Ulrich.
Verificarea ştiinţifică a traducerii: Grigore Strungaru

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1510 sec