Soldatii de teracota

Soldatii de teracota
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

ProEditura - Soldatii de teracota. Cand primul imparat al Chinei unite, Qin Shi Huangdi, a simtit ca i se apropie sfarsitul a decretat sa fie inmormantat intr-o piramida si ca mormantul sau va fi protejat de o armata nemuritoare de soldati de teracota. In 1974, arheologii au descoperit primul din cei peste 8 000 de soldati de teracota in marime naturala, fiecare cantarind aproximativ cinci sute de kilograme, ingropati in jurul anului 220 i.Hr. langa mormantul piramida al imparatului.

Maurice Cotterell ne arata cum Shi Huangdi– ca si faraonul Tutankhamon, Pacal al mayasilor si Viracocha din Peru– era un pastrator al stiintei solare sacre a anticilor, o stiinta care insemna o intelegere complicata a efectelor Soarelui asupra lucrurilor pamantesti, ratei fertilitatii si personalitatii. Pastratorii acestei stiinte au invatat ca sufletul era nemuritor si destinat sa se transforme in energie stelara, sau sa se intoarca pe pamant, in functie de progresul spiritual individual din viata fiecaruia. Folosindu-si modul sau de intelegere unic a cum si de ce civilizatiile antice si-au codificat aceasta stiinta extraordinara, Cotterell decodifica mesajul de ramas-bun al imparatului, inchis in soldatii de teracota– un mesaj care dezvaluie adevaratul scop al vietii si natura nepieritoare a sufletului.

MAURICE COTTERELL, matematician si fost om de stiinta la Institutul de Tehnologie Cranfield, a fost decorat cu medalia Voluntariado Cultural in anul 1992 pentru contributiile aduse culturii mexicane. Este autorul cartilor The Tutankhamun Prophecies si The Lost Tomb of Viracocha. Locuieste in Irlanda.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1287 sec