Spionaj pentru conturile secrete ale lui Ceausescu

Spionaj pentru conturile secrete ale lui Ceausescu
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mirajul conturilor secrete ce au apartinut lui Nicolae Ceausescu, nu cred ca se va epuiza vreodata. Nici bine nu am dat cartea la tiparit, ca in ziarul"Evenimentul Zilei" din 5 iunie 2010, este publicat un articol intitulat"Bunurile victimei ajung la calau". Articolul, nu este numai stupefiant dar si macabru, prin"ipostaza-surpriza" pe care o lanseaza.

Stiam ca lipsa ratiunii naste monstrii, dar iata ca si criza economica In care se zbate Romania, a procreat o monstruoasa"ironie subtila", dupa cum o califica articolul din ziarul susmentionat.

In articolul lor, autorii V. Stoicescu si D. Arsenie, fac cornentaru asupra faptului ca, singurul fiu In viata al cuplului Ceausescu, si-a castigat dreptul In justitie de a cere deshumarea parintilor lui. EI are certificatul de concesiune al locului (unde se crede ca ar fi Inmormantati parintii), Inca din anul 2009. De atunci el putea cere cesnurnarea Insa, Valentin Ceausescu- fiul presedintelui si M. Opransotul Zoiei Ceausescu, nu s-au hotarat. De ce, se Intreaba autorii?

Explicatia care se impune este insasi continutul articolului din care mentionez cateva extrase:


Dumitru Cirlan, unul dintre cei trei militari care au facut parte din plutonul de executie, constituit Intr-o cazarma din Targoviste (care i-a ucis pe sotii Ceausescu, In ziua sfanta a nasterii Domnului Isus Hristos), nu crede In varianta Inhumarii sotilor Ceausescu in cimitirul Ghencea din Bucuresti. Crede ca, ori i-au dus la rusi, ori i-au incinerat. Mormintele sunt goale. Moartea lor oricum s-a dorit (crima, executie, razbunare, etc.), presupune ca la mijloc sunt foarte multi bani ... Daca ei sunt acolo, atunci pot fi probe materiale pentru o cerere de succesiune, ce va fi inaintata de Valentin Ceausescu- fiul presedintelui. Daca sunt acolo, s-ar putea sa iasa un scandal monstru.

Dumitru Cirlan, lanseaza o"ironie subtila". EI asteapta. Daca se face aceasta succesiune, este primul care ii actioneaza In justitie, In baza cutumei, care spune ca bunurile victimei ajung la calau. S-au luat In calcul presupusele"miliarde de dolari din conturile din strainatate ale sotilor Ceausescu.


Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 280 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Spionaj pentru conturile secrete ale lui Ceausescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1189 sec