Spiritul Şamanic

Spiritul Şamanic
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Spiritul Şamanic - EDITURA EDITURA ELENA FRANCISC PUBLISHING.

Spiritul Şamanic constituie un ghid singular de realizare a auto-împlinirii şi reintrării în acord cu natura, folosind înţelepciunea şamanică extrasă din culturi din toată lumea. În această lucrare, Kenneth Meadows ne prezintă Şamanica, o ştiinţă spirituală de a trăi, un mod practic de a ne percepe realitatea multidimensională, în scopul de a cultiva şi rafina Spiritul lăuntric.
Folosind structura simbolică a Roţii Medicinii – care ne ajută la stabilirea unui simţ al direcţiei, la extinderea percepţiei şi la analizarea relaţiilor – Meadows prezintă treizeci şi trei de experimente practice din experienţa sa, care ajută cititorul la descoperirea adevărului despre propria fiinţă. Abordarea sa integrează concepte şamanice universale, culese din zone ca America de Sud şi de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, India, China şi Polinezia, pentru a arăta cititorilor modul în care îşi pot da frîu liber potenţialelor calităţi latente, pot genera creativitatea şi pot aborda încercările vieţii cu încredere şi calm.

Despre autor

KENNETH MEADOWS (1925-2002) este un autor cunoscut şi respectat pe plan internaţional, pentru activitatea sa de adaptare a înţelepciunii şamanice la vremurile prezentului. El este autorul unor volume de succes, ca „Earth Medicine“ (Medicina Pămîntului, n. trad.), „The Medicine Way“ (Calea Medicinii, n. trad.), „Rune Power“ (Forţa Runelor, n. trad.) şi „Shamanic Experience“ (Experienţa şamanică, n. trad.), fiind şi co-fondator al Facultăţii de şamanică din Marea Britanie.”

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.