Stand mobil de sucuri naturale

Stand mobil de sucuri naturale
-10%
Anul publicării: 2001
Categoria: Bussines
Preț: 245,25 lei
272,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Stand mobil de sucuri naturale - Carmen Buse, Mihai Balescu, Marian Velcea.

O afacere din care puteti obtine profituri de peste 5.000 lei noi lunar
Sucul preparat din fructe proaspete este plin de vitamine si foarte apreciat. Este cautat pentru ca nu contine chimicale, iar faptul ca este fabricat chiar in fata clientului ii sporeste credibilitatea si ii da o nota de senzational. Iata care sunt avantajele acestei afaceri:

* investitie initiala redusa
* afacerea poate fi extinsa la nivel de retea iar castigurile cresc exponential
* sucul de citrice este mai atractiv decat orice alt suc
* piata este libera, concurenta este practic zero
* nu sunt necesare cunostinte de specialitate, toate operatiunile fiind extrem de simple
* materia prima se gaseste usor pe tot parcursul anului
* puteti demara afacerea ca pe o a doua ocupatie

Foarte putine afaceri intrunesc asemenea conditii - piata excelenta, investitie redusa, castiguri mari si rapide – si tocmai de aceea va punem la dispozitie o documentatie completa asupra acestei oportunitati si va propunem o varianta 100% profesionista de punere a ei in aplicare. Pur si simplu o „afacere la cheie”!

Puteti incepe afacerea cu cel mult 400 euro care reprezinta: constructia standului, achizitionarea presei de fructe, a catorva lazi cu materie prima – fructe: portocale, grapefruit, lamai precum si achitarea chiriei pentru spatiul de amplasare.

Din cauza invaziei chimicalelor in alimentatia de zi cu zi, tot mai multi dintre noi se orienteaza spre produsele ecologice. Diferenta de pret dintre produsele "chimicizate" si cele 100% naturale nu este semnificativa, iar sanatatea merita cu prisosinta acesti bani.

Si asa cum dvs. sunteti mai dispus sa platiti 4 lei noi pentru un suc natural de portocale decat 2 lei noi sau chiar si 3 lei noi pentru un suc imbuteliat, la fel si potentialii dvs. clienti se vor inghesui sa cumpere sucurile pe care le realizati chiar in prezenta lor.

Iata de ce va invitam acum sa profitati de prezenta oportunitate. Ea consta in amplasarea intr-o zona cu trafic intens (pe plaja, in gara, intr-un parc, la intrarea unui magazin, sau sala de cinema etc) a unui stand de sucuri naturale.

La o vanzare medie zilnica de 150 pahare la pretul de 4 lei noi/paharul incasati 600 lei noi. Un pahar de suc se obtine din 1/2 kg de portocale al caror pret in regim en-gross nu depaseste 3 lei noi. Nu este insa exclus sa vindeti chiar si 300 de pahare intr-o zi buna, intr-o locatie cu vad excelent.

In lucrarea “Stand mobil de sucuri naturale” va prezentam detaliat:

* care sunt etapele pe care le aveti de parcus si principalele aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand va veti hotari sa demarati efectiv activitatea
* ce modele de prese pentru stors citrice - manuale sau electrice – exista pe piata romaneasca sau in strainatate si cum sa va alegeti echipamentul care vi se potriveste
* cum sa va alegeti sau sa va construiti standul pentru vanzare. Si aici oferta este variata. In functie de banii de care dispuneti, puteti fie sa va construiti un stand foarte simplu dar cochet fie unul sofisticat si dotat cu toate utilitatile
* ce trebuie sa faceti pentru a atrage si fideliza clienti
* care sunt cheltuielile si profitul dvs.
* care sunt aspectele specifice avizarii acestei afaceri
* cum sa va promovati eficient produsul – sucul natural
* adresele furnizorilor de prese manuale si electrice
* In plus, lucrarea este insotita de proiectele de constructie pentru doua modele de standuri

Toate aceste recomandari sunt rezultatul unor analize serioase si a experientei practice a celor care desfasoara deja aceasta afacere. Sunt lucruri foarte importante care asigura in foarte mare masura succesul.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1535 sec