Standardele internationale de contabilitate.Raportarea financiara in economiile hiperinflationiste.Sa intelegem IAS 29

Standardele internationale de contabilitate.Raportarea financiara in economiile hiperinflationiste.Sa intelegem IAS 29
-25%
Preț: 26,18 lei
34,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-9180-77-9
Editura:
Pagini: 80
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea face parte integranta din setul de standarde IAS, impunand - atat firmelor care raporteaza in moneda unei economii hiperinflationiste, cat si companiilor situate in afara unui mediu hiperinflationist, dar care intocmesc situatii financiare consolidate ce includ o entitate din strainatate si raporteaza in moneda unei economii hiperinflationiste - sa ia in considerare efectele inflatiei la intocmirea tuturor situatiilor financiare, prin utilizarea unei abordari pe baza puteri de cumparare curente. Aplicarea IAS 29 se impune mai cu seama in cazul in care entitatea in cauza solicita cotarea la o bursa internationala de valori.
Standardele internationale de contabilitateconstituie un sprijin practic pentru firmele care aplica IAS 29, cuprinzand o prezentare generala a conceptelor care fac parte din standard, descrieri ale procedurilor necesare si cate un exemplu de aplicare. Totodata, experienta companiei PriceWaterHouseCoopers, asistenta oferita de aceasta unui numar insemnat de societati in aplicarea standardului precum si metodele folosite si descrise recomanda volumul ca ideal in intelegerea si aplicarea IAS 29.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.