Stapanii din umbra
23,20 lei
29,00 lei (-20%)

Stapanii din umbra

Stapanii din umbra
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta extraordinara carte de investigatie scoate la lumina colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporatii, traficanti de droguri si„teroristi”, care,  pe de o parte, a captusit buzunarele elitei, iar pe de alta, a contribuit profund la distrugerea suveranitatii statelor in favoarea unor module economice mai eficiente, care nu tin insa cont de Constitutia SUA si de Declaratia drepturilor omului. Cartile se fac in spatele usilor inchise, de unde jucatorii, Stapanii din umbra, creeaza„realitatea”, inventand baieti buni si baieti rai, jucand un joc masluit pentru putere, profit si... viitorul nostru.

 

·        Droguri– Comertul cu droguri sustine cea mai mare piata neagra din lume, alimentandu-i pe Stapanii din umbra cu fonduri cu care pot corupe institutiile noastre financiare si civice.

·        Diamante - Pot fi vandute usor pe piata internationala, deoarece sunt usor de transportat si greu de gasit. In plus, urmele financiare ale comertului cu diamante sunt practic inexistente.

·        Bani murdari - Stapanii din umbra ii folosesc pentru a spori profiturile, a achizitiona companii, a detine trusturi de presa, a cumpara guverne, a finanta terorismul si a subventiona razboaie.

·        Victor Bout - Supranumit„Traficantul Mortii”, a fost etichetat drept intruchiparea raului, neintrecut decat de Osama bin Laden. Ancheta autorului, care a beneficiat, intr-un mod fara precedent, de acces la dosarele personale si de afaceri ale lui Bout, a devoalat una dintre cele mai sinistre si mai uluitoare inselatorii din ultimii ani.

 

Daniel Estulin este un jurnalist de investigatii rasplatit cu multe premii si autorul bestsellerului Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii. Estulin a aparut in emisiunea de televiziune a lui Jesse Ventura Teoria conspiratiei si in DVD-ul ENDGAME: Blueprint for Global Enslavement. Este un excelent orator si a fost invitat in nenumarate emisiuni de interviuri. In prezent, locuieste in Thailanda.Format: 14, 5 x 21

Nr. pagini: 448

An aparitie: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

21,58 lei
26,97 lei (-19,99%)
Created in 0.1355 sec