Statistica si analiza economica, manual pentru clasa a XII-a. Filiera tehnologica, profil Servicii, calificarea profesionala tehnician in activitati economice

Statistica si analiza economica, manual pentru clasa a XII-a. Filiera tehnologica, profil Servicii, calificarea profesionala tehnician in activitati economice
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Altele
Preț: 10,40 lei
13,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest manual se adreseaza unui cerc larg de cititori interesati de problemele statisticii -? elevi si studenti din invatamantul economic, cadre didactice, economisti, oameni de afaceri, manageri etc.) incercand sa le ofere o informatie cuprinzatoare la nivelul actual al progreselor stiintei statistice.

Prezentul manual descrie categoriile si notiunile fundamentale ale statisticii strans legate de practica. In scopul concretizarii tezelor teoretice a fost prezentat un bogat material practic, cu exemple concrete si rezolvari de probleme din cele mai variate aspecte ale vietii social-economice: demografie, industrie, comert, activitati financiar-bancare la nivelul firmelor si economiei nationale in ansamblu.

Metodele statistice au un rol important in intelegerea mecanismelor economice, in elaborarea prognozelor, planurilor si programelor de dezvoltare atat la nivel micro, cat si macroeconomic, precum si la fundamentarea deciziilor manageriale.

In urma lecturarii acestui manual, cititorii vor beneficia in activitatea lor de finalitatea statisticii, care este prin excelenta practica.


Autori: Viorica Dorin, Florina Stan
Anul aparitiei: 2007
Nr. pagini: 136

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Altele - Cele mai comentate cărți

16,00 lei
20,00 lei (-20%)
31,99 lei
39,99 lei (-20,01%)
Created in 0.1222 sec