Stefan Pacearca - Dezvoltare personala, caietul elevului pentru clasa pregatitoare

Stefan Pacearca - Dezvoltare personala, caietul elevului pentru clasa pregatitoare
-5%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 80
Preț: 17,96 lei
18,90 lei (-4,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dezvoltare personala, caiet
 
Caietul de lucru este usor de parcurs si de completat, jucaus, intrucat se adreseaza profilului de varsta al elevilor de 6 ani. Acesta cuprinde o colectie de lectii sub forma unor fise de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevului sa ii fie clara cerinta.

Caietul contine 10 unitati de invatare, dintre care prima este pentru testare initiala, iar ultima pentru recapitulare si testare finala. Fiecare unitate de invatare se incheie cu o evaluare.

Caietul este utilizat de catre elevi in activitatea de la clasa, fiind un real suport pentru invatator, prin punerea impreuna si mai ales in ordine logica si fireasca a temelor urmarite de programa scolara, pentru un demers educational fluent si coerent.

Caietul este realizat astfel incat elevului sa ii fie usor sa identifice si sa inteleaga sarcinile de lucru, prin raportare la ilustratii, dat fiind faptul ca la acest nivel de invatare elevii nu stiu sa citeasca si sa scrie, ei dobandind cunostintele in mod intuitiv, prin recunoasterea unor simboluri si pattern-uri deja aplicate si practicate.

Ilustratia reprezinta elementul de baza pentru invatare, ea comunica cerinta exercitiilor, permite intelegerea si rezolvarea acestora, dar in acelasi timp constituie element ludic, pentru bucuria elevului.

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2016
Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1583 sec