Stefano Elio D. Anna, Scoala Zeilor

Stefano Elio D. Anna, Scoala Zeilor
Anul publicării: 2013
Preț: 98,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Nu suntem fiinte materiale aflate in cautarea experientei spirituale, ci fiinte spirituale care si-au asumat experienta de a fi umani. Acest adevar a traversat istoria si a supravietuit pana astazi, in timpurile marii transformari interioare. Umanitatea isi aminteste nu atat„cine” este, ci mai curand„ce” este. Zeii a caror constienta de Sine a fost acoperita, timp de milenii, de voalurile iluziei, incep sa-si aminteasca. Aceasta este transformarea.

Aceasta carte este povestea intalnirii cu Visatorul, un alt nume al Maestrului Interior, a dobandirii claritatii si a initierii in cunoasterea oculta a Adevarului care a insotit dintotdeauna povestea umanitatii.


Putine carti se potrivesc intr-un mod atat de exact cu ceea ce numim Calatoria Inimii si Calea Maestrului Interior. Cu ceea ce suntem si ceea ce facem. Cheia transformarii interioare este asumarea completa si constienta a fiecarei clipe. In acelasi timp aceasta si cheia nemuririi. A intoarcerii la constiinta Zeului adormit in fiecare dintre noi. Este o carte despre Trezire.


Horia Francisc - Turcanu

Nr. de pagini: 480
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1311 sec