Stenograme de sedinte - Joanna Gutmann

Stenograme de sedinte - Joanna Gutmann
-10%
Anul publicării: 2008
Pagini: 176
Format: 20,5 x 14,5
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,72 lei
16,35 lei (-9,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Stenograma nu inseamna numai viteza

Capacitatea de a absorbi informatii si a rezuma aceasta simultan constituie cu certitudine o arta. Pentru ca abilitatea-cheie pentru intocmirea stenogramelor este aceea de "asculta spusele cuiva, a le patrunde sensul, a evalua modalitatea de formulare a lor si a identifica punctul de vedere al vorbitorului – mesajul.”

Cel care intocmeste stenograma, una dintre cele mai puternice persoane de la o sedinta, gaseste in aceasta cartesfaturi importante, accesibile, pe teme ca:

punerea la punct a unei sedinte;
etapele unei sedinte;
ordinea de zi (agenda);
pregatirea personala;
luarea notitelor;
intocmirea stenogramelor/proceselor-verbale;
inregistrarea hotararilor si a actiunilor de indeplinit.

Toate sunt oportunitati pentru dezvoltarea cunostintelor, largirea orizontului si consolidarea credibilitatii in cadrul organizatiei.

Acest ghid accesibil, de referinta, ce acopera toate aspectele fructificarii minutelor unei sedinte, reuseste sa-ti induca curaj acolo unde era numai decurajare. Iti clarifica imaginea asupra rolului si a responsabilitatilor pe care le are cel care intocmeste stenogramele, cu intelegerea a ceea ce e de facut, cu increderea in fortele proprii, astfel incat rolul de a intocmi stenograme de sedinte poate deveni unul placut.

Procesul-verbal, vital pentru succcesul unei reuniuni, reprezinta baza de sprijin a participantilor, servind ca instrument de comunicare pentru non-participanti. Este si acel memento util pentru intreaga adunare.
Lucrarea trateaza intregul ciclu al unei sedinte – de la decizia ca aceasta sa fie tinuta pana la distribuirea stenogramelor. Este ajutorul oricui ar dori sa detina informatii privind teoria intocmirii unei stenograme, precum si celor care au experienta din belsug, dar intentioneaza sa-si lustruiasca putin tehnica.
Parcursa paragraf cu paragraf sau, mai bine zis, citita din scoarta in scoarta, cartea scoate la iveala toate ingredientele esentiale pentru succesul unei sedinte.


Numar de pagini: 176
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.137 sec