Stiinte ale naturii clasa a III-a. Auxiliar al manualelor alternative (Mapa cu fise)

Stiinte ale naturii clasa a III-a. Auxiliar al manualelor alternative (Mapa cu fise)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 12,60 lei
14,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Stiinte ale naturii clasa a III-a. Auxiliar al manualelor alternative.

Organizat pe fise de lucru, auxiliarul de Stiinte ale naturii poate fi folosit pentru orice manual pentru clasa a III-a.
Se recomanda ca in primele ore ale semestrului intai elevii sa ordoneze paginile si sa le numeroteze potrivit ordinii de studiu din manualul de la scoala.
Pentru intelegerea, precizarea si sistematizarea informatiei, se propun tipuri variate de exercitii si teme foarte solicitante, accesibile si atractive: completarea unor enunturi, scheme sau desene eliptice, descrieri gen ghicitoare, rebusuri, itemi cu alegere duala sau multipla etc.
Un loc important in economia lucrarii il ocupa experimentele, lucrarile practice, lecturile, secventele de evaluare, Vrei sa stii mai mult?, care contribuie decisiv la stimularea interesului pentru lumea stiintelor naturii.
Lucrarea se recomanda si prin ilustratiile bogate, iar imaginile si fotografiile colorate si schemele sunt un suport extrem de necesar in observarea dirijata a mediului natural, a vietuitoarelor si a relatiilor dintre ele.


Specificatii tehnice:
Mapa cu 56 fise (112 pagini), 30 x 22 cm
Color: da

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1096 sec