Student Book Access 1 (nivel A1). Manual de Limba Engleza pentru clasa a V-a - Virginia Evans si Jenny Dooley

Student Book Access 1 (nivel A1). Manual de Limba Engleza pentru clasa a V-a - Virginia Evans si Jenny Dooley
-8%
Preț: 41,40 lei
45,00 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Anul publicării: 2012
Categoria: Engleza

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel incepator, care se adreseaza elevilor (clasa a V-a), cât si adultilor, conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul A1. Manualul este structurat in 10 module, organizate tematic, fiecare incluzând 6 unitati de invatare.
 
Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie etc. Fiecare unitate se incheie cu realizarea unui proiect care poate consta intr-o activitate de redactare sau de scriere a unui email, de desenat, de navigare pe internet, de alcatuirea unui poster, a unui joc, a unui chestionar etc. Fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este stârnit si sustinut si prin intermediul
unitatilor de invatare ce contin informatii de cultura generala din universul anglofon si a unitatilor crosscurriculare din cadrul fiecarui modul. Sunt incluse cântece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o lista de cuvinte noi, al caror rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a unei limbi straine.


Autori: Virginia Evans, Jenny Dooley

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.