Studii de drept penal, drept penal comunitar si administrativ (achizitii publice)

Studii de drept penal, drept penal comunitar si administrativ (achizitii publice)
-10%
Anul publicării: 2014
Categoria: General
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Studii de drept penal, drept penal comunitar si administrativ (achizitii publice) este rezultatul demersurilor stiintifice ale autorului, concretizate intr-un numar considerabil de studii si articole publicate in reviste de specialitate.

Autorul abordeaza doua domenii la prima vedere fara legatura intre ele. Este vorba de domeniul dreptului penal si de domeniul dreptului administrativ, cu accente importante pe achizitiile publice.

Legatura dintre cele doua domenii este insa generata de activitatea laborioasa a autorului desfasurata pe taramul asistentei juridice in calitate de consilier juridic la institutii importante din cadrul administratiei publice centrale, dar si de experienta dobandita de autor in calitate de avocat definitiv in Baroul Bucuresti.
Abordarea este una atat din perspectiva cercetatorului, a cadrului universitar, dar si a practicianului, autorul imbinand armonios activitatea didactica cu cea practica.

Speram ca analizele care alcatuiesc continutul studiilor incorporate in lucrare sa isi dovedeasca utilitatea atat pentru doctrina de specialitate, cat si pentru activitatea practica.


Data aparitiei: Februarie 2014
Format: Academic
Pagini: 352

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1177 sec