Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste

Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Poezii
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste se remarca prin imbinarea inedita dintre poezie si gramatica. Poeta topeste in plamada versului cuvintele melodioase si bogate in sensuri ale graiului strabun, pentru a modela cu migala unui bijutier teme si motive literare, in care descoperim finetea unor structuri lexico-gramaticale.

Lucrarea este utila deopotriva sub aspect estetic si didactic, pentru dezvoltarea capacitatii de interpretare literara si analiza gramaticala, aplicate unor poezii create pentru varsta copilariei si adolescentei si exploatate optim prin exercitii de lexic, fonetica si gramatica.

Prin intermediul testelor adaugate este verificata si aprofundata programa de limba romana pentru clasele V-VIII prevazuta pentru Evaluarea nationala.

In fiecare poezie sunt alese cu grija si incluse atat omofone, omografe si ortograme, cat si valori gramaticale diferite ale unor cuvinte explicate in notele de subsol. Elevii pot astfel identifica mai usor, intr-o forma ritmata, elementele de gramatica.

Pentru a veni in sprijinul elevilor care doresc sa se verifice singuri, toate testele au raspunsurile integrale la sfarsitul cartii, insotite de modelele unor compuneri reunite intr-o sectiune separata.


Anul aparitiei: 2013
Autor: Maria Chirtoaca
Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, 136 p.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1852 sec