Succes - Metoda Glenn Bland

Succes - Metoda Glenn Bland
-20%
ISBN: ISBN 973-98309-9
Editura:
Anul publicării: 2000
Pagini: 160
Categoria: Altele
Preț: 7,12 lei
8,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Despre carte
De ce cartea lui Bland se bucura de succes international? Pentru ca este singura ce ofera o metoda clara, concisa si usor de pus in practica pentru configurarea, verificarea si realizarea scopurilor prin intermediul planificarii.
Metoda lui Glenn Bland de modelare a oamenilor directioneaza pe oricine spre o viata fericita si prospera pentru ca ii ajuta sa se elibereze din lanturile incapacitatii si mediocritatii pentru a se trasnforma intr-o persoana implinita.
O viata implinita este una in care iti atingi scopurile indiferent daca acestea sunt spirituale, financiare, educative sau recreative. Folositi metoda lui Bland de stabilire a scopurilor si de planificare si veti invata sa va programati subconstientul prin modalitati ce se bazeaza pe intelegerea si aplicarea unor principii universale de succes de care cei multi nu afla niciodata.

Despre autor
Glenn Bland este un orator motivational foarte pretentios in primul rand cu el insusi, planificat, ferm, pozitiv, energic, profund, antrenant, combatant. Charlie Jones spune despre el: Glenn Bland vede lucrurile in toata complexitatea si simplitatea lor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

8,75 lei
12,50 lei (-30%)
Created in 0.2202 sec