Succes si putere, 48 de legi pentru a reusi in viata

Succes si putere, 48 de legi pentru a reusi in viata
-15%
Editura:
Pagini: 464
Categoria: Altele
Preț: 45,39 lei
53,40 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Amorala, perfida, necrutatoare dar instructiva, aceasta carte reprezinta chintesenta a trei milenii de istorie a puterii. Sinteza cercetarii aprofundate a filosofiei unor mari ganditori ca Machiavelli, Sun-tzu sau Carl von Clausewitz si a mostenirii de idei ale unor oameni de stat, strategi, seducatori si escroci din toate timpurile, lucrarea de fata constituie un studiu de referinta, alcatuit din sentinte fara drept de apel asupra puterii si un ghid indispensabil pentru cei care aplica, analizeaza sau vor sa pareze tehnicile moderne ale manipularii.

In cuprinsul unui text cutezator si elegant, presarat cu fabule si sculpturi de cuvinte absolut unice, legile isi afla ilustrarea in analizarea strategiei, triumfurilor si infrangerilor unor personalitati istorice intre care abila regina Elisabeta I a Angliei, secretarul de stat Henry Kissinger, omul de spectacol P.T. Barnum si numerosi altii, cuceritori sau victime ale puterii. Legile ne indeamna la prudenta (Legea 1 : Niciodata sa nu-ti pui in umbra superiorul), ne invata sa apreciem avantajele secretului (Legea 3: Ascunde-ti intentiile) si forta seductiei (Legea 43: Manipuleaza oamenii prin lucrurile la care tin si in care cred). Aplicarea acestor invataminte presupune cultivarea disciplinei (Legea 48: Ramai fluid asemenea apei), dar si renuntarea la orice forma de compasiune (Legea 15: Zdrobeste-ti dusmanul si lasa-I fara suflare). Toate cele 48 de legi ne ajuta sa intelegem strategia si tactica utilizate de altii, pentru a deveni capabili sa le folosim sau sa ne aparam impotriva Ior.

La serviciu, intre cunoscuti, pe strada, la stirile de la televizor - aceste legi se aplica peste tot. Indiferent daca va intereseaza cucerirea, autoapararea sau largirea orizontului cultural de spectator al evenimentelor, lucrarea de fata ar putea fi cartea cea mai utila si mai antrenanta din cate ati cumparat vreodata.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1317 sec