Suferinte timpurii (Editie Cartonata)

Suferinte timpurii (Editie Cartonata)
-18%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Romane
Preț: 28,66 lei
34,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Suferinte timpurii de la Editura POLIROM. „Visator si naiv, Andreas Sam este un martor inocent, care incearca sa-si pastreze candoarea copilareasca in timpul dezintegrarii atotcuprinzatoare a societatii si naturii umane. Desi povestirile cuprinse in acest volum sint lirice, dovedind talentul poetic al lui Kis, ecouri ale spaimei, suferintei, autoamagirii si deziluziei se ingramadesc in mintea lui Andi, pe masura ce Kis modeleaza un cadru prin care sa priveasca evenimente cutremuratoare ce ramin stranii, fascinante, de neuitat.” (Review of Contemporary Fiction)

„Exista putini scriitori in opera carora fiecare cuvint este important. Danilo Kis (1935-1989) este unul dintre acestia. Adevarat intelectual, pasionat de idei si cu un spirit imaginativ, el a stirnit printre scriitorii europeni ai generatiei sale deopotriva ostilitate si admiratie profunda.” (Nadine Gordimer)

„Citesc mult. Iar lectura imi ofera mai multa substanta pentru visare decit orice alta experienta de viata. Imi place sa citesc mai ales carti facute din alte carti: este un sentiment linistitor pentru noi, cei care ne petrecem intreaga viata citind. Si mi se pare firesc nu doar sa visez despre ceea ce citesc, ci sa le fac loc acestor lecturi in viata si in cartile mele.” (Danilo Kis)
 
Traducere din limba sirba de Mariana Stefanescu
 
„Visator si naiv, Andreas Sameste un martor inocent, care incearca sa-si pastreze candoarea copilareasca in timpul dezintegrarii atotcuprinzatoare a societatii si naturii umane. Desi povestirile cuprinse in acest volum sint lirice, dovedind talentul poetic al luiKis, ecouri ale spaimei, suferintei, autoamagirii si deziluziei se ingramadesc in mintea lui Andi, pe masura ceKišmodeleaza un cadru prin care sa priveasca evenimente cutremuratoare ce ramin stranii, fascinante, de neuitat.” (Review of Contemporary Fiction)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1117 sec