Sufletul şi umbra
14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)

Sufletul şi umbra

Sufletul şi umbra
-28%
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 973-707-071-2
Editura:
Pagini: 272
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Descriere:

Sufletul şi umbra. Noi texte de psihanaliză culturală reprezintă o mostră clară de gândire psihanalitică, indiferent dacă această gândire s-a concretizat în studii şi eseuri de gen, în cronici scrise în marginea cărţilor de psihanaliză, în micropsihanalizarea câtorva episoade din viaţa cotidiană public-culturală sau în dialogurile purtate cu psihanalişti români ori francezi pe varii teme intelectuale. Coerentă în conceperea ei, lucrarea de faţă este totodată la fel de diversă şi de "colorată" ca şi viaţa oricăruia dintre noi. Autorul nefiind mânat de ambiţii canonice sau exhaustive, rezultă că nici înfăţişarea cărţii sale nu face câtuşi de puţin concurenţă ideii de "tratat" ori de expunere academică.
Valentin Protopopescu

"Valentin Protopopescu este de pe-acum, aşa cum o demonstrează eseurile sale, un excelent şi incomod reprezentant al interpretării psihanalitice a culturii".
Vasile Dem. Zamfirescu

"Valentin Protopopescu este violent în ton şi inconfortabil în idee, dar se acoperă cu argumente şi raţionează strâns, păstrând în stil perfecta civilitate. El este un voluntar insurgent al tuturor cauzelor în care crede".
Horia Gârbea

"Doxat, cu deschidere către teritorii şi discipline foarte diverse, cu o bună dicţiune a ideilor. eseistul Valentin Protopopescu este casant şi "usturător", ironic la nevoie".
Paul Cernat

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

21,60 lei
30,00 lei (-28%)
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.