Suntem vindecatori - Dieta cuantica (Burt Goldman)

Suntem vindecatori - Dieta cuantica (Burt Goldman)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational
Preț: 21,31 lei
25,07 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest titlu apare in acelasi volum, impreuna cu titlul: DIETA CUANTICA.

DESCRIERE pentru titlul: SUNTEM VINDECATORI

Burt a studiat, invatat si folosit aproape toate metodele de vindecare, la fel de bine ca si altii, iar aceasta carte este punctul culminant al cunostintelor sale. Acum veti afla despre vindecarea fizica, mentala si a spiritului, asa cum a facut-o el.

Rareori ma gandesc la sanatatea mea, eram asa cum eram si asta este tot. Boala si doctorii pur si simplu nu sunt parte din realitatea mea. Si acum, la aproape nouazeci de ani, ma duc la doctor o data pe an ca sa imi spuna ceea ce stiu deja, ca sunt bine.

Ma intreb despre sanatate, cum o obtin altii, de ce nu o are toata lumea si de ce oamenii au probleme in primul rand?
Daca durata de viata si sanatatea si vigoarea pot fi extinse? Exista un secret pentru sanatate si longevitate? Poate fi el rezumat intr-un capitol, sau poate pe o pagina sau intr-un paragraf, si chiar si mai bine, un singur cuvant?

Daca sanatatea si longevitatea ar putea fi rezumate intr-un singur cuvant, care ar fi acel cuvant? Dar daca cuvantul magic pentru sanatate nu este dorinta, si nu este expectanta si nu este convingere, ce a mai ramas? Utilizarea corecta a imaginatiei este poarta catre controlul atitudinii.

Daca atitudinea ta este una care se concentreaza pe boala, vei construi fara sa vrei imagini ale bolii, pregatindu-ti astfel corpul pentru boala, si exista o mare probabilitate sa te trezesti intr-un ciclu continuu de boala.

Daca atitudinea ta este de sanatate si vigoare, si este concentrata pe realizari si creativitate, atunci vei merge in directia sanatatii iar imaginatia ta va cladi imagini de vigoare, energie si sanatate.

Deci atunci, ai putea intreba, care este atitudinea corecta pe care s-o adoptam pentru a avea o sanatate cum se cuvine? Citeste mai departe si iti voi dezvalui cum sa faci asta usor si eficient pentru tine sau daca ai vrea sa stii mai multe despre un nou program motivational, mergi la adresa de internet www. quantumsupermind. ro si poate vei gasi raspunsurile, dar care s-ar putea sa te surprinda.


DESCRIERE pentru titlul: DIETA CUANTICA, editia a doua

Pot sa iti dau cea mai buna dieta din lume in doar trei cuvinte. O metoda de control al greutatii pe care sunt bazate miile de carti diferite despre diete. Toate dintre ele. Aceste cuvinte sunt: MANANCA MAI PUTIN.
Usor de zis, greu de facut. Toata lumea stie ca este logic daca mananci mai putin, iti poti controla greutatea. Dar cum?
Cu ajutorul acestei carti vei afla cum poti folosi puterea ascunsa a mintii, pentru a pune in practica conceptul de numarare a caloriilor si de a manca mai putin. - (Secretul dietei cuantice, scris de Burt Goldman)


Nr. de pagini: 73+31
Titlul original: We are all healers / Quantum Diet
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1456 sec