Supercaietul meu de Comunicare. Fise de lucru pentru clasa a II-a

Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Editura COMPER ofera cele mai bune preturi participantilor la Concursul scolar national COMPER, elevi, profesori si parinti, concurs aprobat de M.E., oferind resurse de succes accesibile si performante de invatare si de pregatire metodica, denumite generic SOLUTIA COMPER DE INVATARE.       

 

COMPER este un concept-pivot pentru o intreaga strategie de invatare bazata pe achizitii        progresive standard si pe evaluari permanente in functie de standardul de invatare continut in programele scolare, in mod interactiv si diferentiat (prin activitati de consolidare, de aprofundare-excelenta si de ameliorare- remediere).

 

Diplomele si Certificatele Comper sunt o garantie a evaluarii corecte a rezultatelor invatarii, dar si a valorii resurselor educationale elaborate de cadrele didactice din Centrele de invatare Comper.

 

        

 

SUPERCAIETUL de comunicare in limba romana:

 

– contine fise de lucru de consolidare  si aprofundare a cunostiintelor predate,

 

– a fost proiectat pe module, in stricta conformitate cu programa scolara pentru clasa a II-a,

 

– propune spre rezolvare o diversitate de exercitii aplicative care contribuie la pregatirea      temeinica a elevilor.

 

Acest set de fise de lucru deschide calea catre lumea minunata a cuvintelor. Parcurgand paginile, copilul va invata nu doar sa recunoasca si sa coloreze literele, dar si sa le scrie.

 

Aplicatiile sunt atractive, provocatoare, amuzante, fiind concepute cu scopul de a dezvolta scolarului o gandire originala, creativa, indrazneata.

 

Caietul poate fi utilizat atat in cadrul orelor de curs pentru suplimentarea activitatilor, cat si acasa, pentru consolidarea celor invatate.

 

Elevii vor descoperi cu placere limba si literatura romana prin: lectura, exercitii de limba romana si exercitii de comunicare.

 

Acest caiet este structurat astfel incat elevul sa poata exersa singur, fara sprijinul invatatorului sau al parintilor si sa ofere elevilor o pregatire sistematica si continua care sa-i rasplateasca prin obtinerea calificativului FOARTE BINE.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0887 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.