Supertehnici de comunicare (C Alan Fox)

Supertehnici de comunicare (C Alan Fox)
-28%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele
Preț: 20,16 lei
28,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Alan C. Fox pune in supertehnicile sale tot ce a invatat din finante, arta, afaceri imobiliare si viata de familie. In articole si in conferinte, activitati filantropice si interviuri, el isi incurajeaza publicul sa gandeasca pragmatic si sa se bucure de micile victorii cotidiene.
Succesul depinde, in primul rand, de relatiile pe care le ai. Foloseste supertehnicile de comunicare pentru a obtine tot ce este mai bun de la viata.

Cartile acestea sunt lectii de viata. Pentru noi toti.

Alan C. Fox considera ca a avut parte de mai multe vieti pe parcursul ultimilor 74 de ani. A obtinut diplome universitare in contabilitate, drept, educatie si scriere profesionista. A fost supervizor financiar pentru o importanta firma de contabilitate, apoi si-a infiintat propria firma de avocatura, iar in 1968 a fondat o companie imobiliara care detine si administreaza peste 70 de proprietati prospere, situate in 11 state americane. De asemenea, este fondatorul, editorul si proprietarul publicatiei Rattle, una dintre cele mai respectate reviste literare din SUA, si se afla in consiliul director al mai multor organizatii nonprofit.
Cartea de fata reprezinta distilarea experientei sale de o viata in contabilitate, drept, imobiliare, poezie, trei casnicii si cresterea a sase copii, plus doi copii vitregi si unul adoptat. In paginile care urmeaza, Alan isi impartaseste modul de a gandi, experienta, succesul si greselile. Aceasta carte te va ajuta sa obtii tot ce este mai bun de la viata, care este deopotriva mundana si sublima.
Viziteaza blogul lui Alan la Peopletoolsbook.com sau contacteaza-l direct la adresa alan@peopletoolsbook.com. Da-i like pe Facebook: www.facebook.com

Nr. de pagini:  240
Anul aparitiei:  2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1416 sec