Tainele Luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo - Cuvant inainte de Dumitru Constantin-Dulcan

Tainele Luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo - Cuvant inainte de Dumitru Constantin-Dulcan
-10%
Anul publicării: 2017
Pagini: 216
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Dupa lectura unei bogate literaturi despre experientele la limita vietii, pot sa afirm ca gasesc aceasta carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogatia de informatii oferite, prin descrierea cadrului general al universului in care se petrece acest fenomen, prin intelepciunea si pietatea cu care este scrisa.

Stilul seducator al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, si Dannion Brinkley, eroul acestei carti –, claritatea, cursivitatea si frumusetea exprimarii ofera cititorilor sai o reala delectare intelectuala si fericirea de a sti ca suntem nemuritori intr-un univers al iubirii totale.

Dumitru Constantin-Dulcan

* * *

Lectiile pe care le-am invatat in Cer valideaza nevoia unei noi intelegeri a naturii noastre spirituale. Ca fiinte spirituale in mijlocul experientei umane, noi trebuie sa ne reevaluam prioritatile eterne. Vesnicia nu dureaza cat ne inchipuim noi – ea este ceva cu mult mai mult. Atunci cand avem in fata perspectiva infinitului, putem sa ne facem o idee despre cantitatea de efort pe care trebuie sa il savarseasca fiecare suflet in rastimpul unei vieti. Cata vreme suntem facuti dupa chipul lui Dumnezeu, va fi nevoie ca noi toti sa continuam a ne dezvolta si creste spiritual, sa invatam si sa ne maturizam, sa ne cream si recream ad infinitum.

Aceasta editie actualizata a Tainelor luminii este proiectata sa serveasca exact acestui scop. Ea este un dar facut lumii din iubire, din partea lui Kathryn si a mea.

Dannion Brinkley

* * *

Dannion Brinkley este autorul bestsellerului New York Times si international Salvat de lumina. Cartile, turneele si conferintele lui, alaturi de sotia sa, Kathryn, au contribuit la schimbarea constiintei oamenilor din intreaga lume. Organizatia lor non-profit, Twilight Brigade/Compassion in Action, recruteaza si pregateste voluntari pentru casele de ingrijire care se ocupa de veteranii Statelor Unite. Organizatia lor a fost nominalizata in 2001 la prestigiosul premiu anual Heart of Hospice al Asociatiei Nationale pentru Case de Ingrijire si Tratamente Paliative. Un film inspirat din cartea Salvat de lumina a debutat ca unul dintre cele mai bine cotate filme de televiziune din istoria postului FOX Television. Dannion si Kathryn traiesc alaturi de cei sase copii in casele lor din Nevada si Carolina de Sud.

* * *

Noua Spiritualitate este emanatia unei Noi Stiinte care s-a conturat indeosebi catre sfarsitul secolului abia incheiat. Sunt aduse tot mai multe argumente care pledeaza pentru originea spirituala a Universului.

Viziunea materialista asupra lumii a permis crearea unei civilizatii tehnologice avansate, cu indubitabile avantaje pentru ameliorarea conditiei umane. In acelasi timp insa filosofia care a motivat-o nu a reusit sa evite actuala criza globala. Suntem tot mai nesiguri pe destinul nostru, mai angoasati, mai aproape de autodistrugere.

Colectia noastra se deschide, asadar, tuturor cartilor menite sa propuna o solutie de iesire din impasul lumii contemporane, sa avanseze o ipoteza coerenta sau sa adauge o noua valenta demersului spre o lume mai buna. Nimic nu se va schimba in drama lumii actuale daca ramanem la aceeasi gandire. Acesta este motivul pentru care toti comentatorii fenomenului social opteaza pentru o Noua Spiritualitate. Respectul pentru viata, nevoia de schimbare a fiecaruia dintre noi in acord cu Legea fundamentala a Universului, care postuleaza infaptuirea binelui, a frumosului, a armoniei, si nu a urii si a dezbinarii, constituie esenta Noii Spiritualitati.

Dumitru Constantin-Dulcan

 

Traducere de Vianu Muresan

Nr. de pagini: 216
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Created in 0.3812 sec