Tara Duncan, volumul 3 - Sceptrul blestemat

Tara Duncan, volumul 3 - Sceptrul blestemat
-30%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 3,50 lei
5,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Tara Duncan, tanara magiciana, trebuie sa paraseasca de urgenta Pamantul pentru a se intoarce in AltaLume: mama ei, Selena, a fost ranita in urma unui atentat. Iar crudul Magister, Stapanul Sangravilor, pe care toata lumea il credea disparut, s-a intors. Cu ajutorul unei imense si redutabile armate de demoni, intentioneaza sa puna stapanire pe Imperiul Omois si, apoi, sa starpeasca pentru totdeauna neamul dragonilor...

De altfel, cine ar putea rezista puterii Sceptrului blestemat, al carui detinator este de acum inainte, care ii lipseste de puterea lor pe sortitorii din AltaLume?

Odata imparateasa si imparatul capturati, Tara se trezeste singura in fruntea imperiului si obligata sa poarte un razboi ce pare dinainte pierdut. Ajutata de prietenii sai, semielful Robin,"Bestia" Moineau, siretul Cal, pitica Fafnir si de Manitou, strabunicul sau transformat in labrador, tanara imparateasa trebuie sa salveze imperiul si sa-l mai infrunte o data pe Magister.

Puterile Tarei nu inceteaza sa sporeasca, dar va reusi oare, doar prin magie, sa impiedice armata demonilor sa puna stapanire pe univers?

Traducere: Traian Fintescu
Format: 15, 5 x 23, cm
Numar pagini: 416
Aparitie: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1457 sec