Tara Meyer-Robson, Fluxul - 40 de zile pentru o transformare totala a vietii

Tara Meyer-Robson, Fluxul - 40 de zile pentru o transformare totala a vietii
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

“Fluxul - 40 de zile pentru o transformare totala a vietii” este o carte, o metoda, un sistem pe care Tara Meyer-Robson le-a pus la cale dupa ani de invatat, studiat, sintetizat si aplicat aceasta cunoastere in propria sa viata. De la psihologie la medicina alternativa, de la anatomie si fizica cuantica la practici si filosofii religioase estice ori vestice, Tara -“un inger deghizat in om” dupa cum afirma o cititoare fericita, extaziata chiar de propriile rezultate in urma aplicarii metodei - are harul ei, stralucirea pe care numai eliberarea din tiparele mentale limitative o poate aduce pe chipul omului.

In locul unde stiinta se imbina cu spiritualitatea, Metoda Fluxului nu poate lasa indiferenti nici pe cititorii care inteleg prin spiritualitate iubirea in actiune, iubirea aplicata in viata de zi cu zi, intru schimbarea nivelului de constiinta colectiva, dar nici pe psihologii sau pe acei cititori ce cauta prin fizica cuantica ori printre stiintele de granita, noi abordari si explicatii posibile pentru ceea ce, iata, demult nu mai pare o extravaganta sau nebuneasca ori “paranormala” abordare a campului unic si unitar ce ne contine pe toti, intreaga omenire, a inconstientului colectiv, ori a campului constiintei colective din care toate sunt atrase in manifestare. Dupa cum nici faptul casuntem ceea ce gandim si ca puterea gandului nostru este ceea ce naste o realitate sau alta, nu mai este demult o utopie. Cercetari si aplicatii tehnologice ale acestora demonstreaza in zilele noastre ca putem coordona realitatea prin puterea mentala, ca ne putem vindeca de boli ale corpului fizic ori de o gandire limitativa prin simpla folosire cu adevarat a celei mai inalte capacitati a omului, gandirea.
Premiata la Soul Salon, in cadrul Concursului \"Cea mai buna carte pentru Iluminare\"! Finalista in prestigiosul concurs din SUA \"The Book of the Year\" in 2009! Cotata cu 5 stele pe Amazon.com si recomandata de toti cei care, aplicand invataturile continute in aceasta carte au dobandit succesul dorit, \"Fluxul:40 de zile pentru o transformare totala a vietii\" a aparut si in Romania!

 

Odata cu lansarea oficiala a cartii - vineri, 11 iunie, ora 19:00, Bookfest, Agora, pavilionul 16, Bucuresti - vom avea placerea sa o vedem si pe autoare, Tara Meyer-Robson, care a acceptat invitatia de a veni in Romania in saptamana 7-14 iunie. In afara de lansarile de la Buzau si Bucuresti, Tara  va sustine un seminar si workshop in zilele de 12-13 iunie, Bucuresti, Liceul Ghe. Lazar, intre orele 10:00-18:00.


 

Cu un limbaj accesibil si natural, izvorat din adevarul personal, Tara Meyer-Robson cucereste deopotriva pe cei doritori sa obtina lucruri materiale si un statut social diferit, cat si pe cei doritori de a-si identifica piedicile pe care personalitatea, eul lor, le aseaza in calea evolutiei spirituale, oferind ca baza comuna ambelor categorii intelegerea si abordarea holografica a potentialului existent, singura actiune necesara fiind aceea a gandirii, a vointei, a programarii, a exercitiului individual.
Autor: Tara Meyer-Robson
Anul aparitiei: 2010
Format: 14x20 cm
Pagini: 478
Vezi și alte cărți: Zile, Carte

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1422 sec