Tehnica ingrijirii bolnavului. Editia a VII-a - Editie epuizata

Tehnica ingrijirii bolnavului. Editia a VII-a - Editie epuizata
-8%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 1248
Format: 16/70x100
Categoria: Carti diverse
Preț: 70,20 lei
76,30 lei (-7,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezentare: Asteptata cu mult interes de cadrele medii din tara noastra, editia actuala este adaugita si imbunatatita cu ultimele date in materie la zi. Tehnica ingrijirii bolnavului este disciplina de baza a tuturor asistentelor medicale. Scopul reeditarii acestei lucrari este perfectionarea acestor cadre medicale cu elementele de baza ale profesiunii lor, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii actului medical. Studiul tehnicii ingrijirii bolnavului trebuie sa constituie preocuparea permanenta a asistentelor medicale. Dezvoltarea si tehnicizarea continua a stiintelor si aparaturii medicale impun cadrelor medii de toate specialitatile aprofundarea permanenta a calificarii lor profesionale.

Cuprins: Asistenta medicala si locul ei de munca. Îngrijirea curenta si supravegherea bolnavului. Contributia asistentei la explorarea bolnavului. Tehnica tratamentului. Asistenta de urgenta a accidentatilor. Îngrijirea bolnavilor la sectiile de specialitate. Îngrijirea speciala a unor categorii de bolnavi si de vârsta. Valorile medii normale ale analizelor de laborator. Index.

Adresabilitate: Cadre medii sanitare din toate specialitatile medicale, in special cele care lucreaza nemijlocit la patul bolnavului; asistente medicale din toate specialitati

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1938 sec