Tehnici de supravietuire pentru antitalente tehnice - Marion si Werner Tiki Kustenmacher

Tehnici de supravietuire pentru antitalente tehnice - Marion si Werner Tiki Kustenmacher
-10%
Anul publicării: 2007
Categoria: Altele
Preț: 7,85 lei
8,72 lei (-9,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tehnici de supravietuire pentru antitalente tehnice

Depaseste frica legata de tehnica cu ajutorul cartii
"Tehnici de supravietuire pentru antitalente tehnice"
O lucrare lui Marion Kustenmacher si Werner Tiki Kustenmacher, autorii bestsellerului mondial "Simplify your life", iti intinde mana si te ajuta sa sari peste obstacolul "minunilor tehnice".

"Nu lua tehnica prea in serios! Foloseste-te de ea cu placere si cu cap. Nu lasa sub nicio forma ca toate acele aparate minunate sa stea ca un blocaj in calea fericirii tale. Nu te lasa influentat de altii cu privire la ce ai voie sa folosesti si ce trebuie sa respingi. A simplifica inseamna sa folosesti ceea ce iti place si sa lasi deoparte ce te enerveaza."

Mesajul toarna balsam peste cel care se simte amenintat de tehnica, deschizand si flexibilizand comportamentul acestuia.

"In copilarie a trebuit sa inveti lucruri noi: sa-ti legi sireturile, sa citesti ceasul, sa folosesti aragazul, iar mai tarziu, ca adult, sa conduci masina. Pentru acestea n-a trebuit sa te faci cizmar, ceasornicar, electrician sau mecanic auto. Dar cand te apucai cu entuziasm de ceva nou, invatatul mergea de la sine."

Renunta la prejudecati, la blocajele mentale care-ti furnizeaza motive ce te determina sa nu te implici in "activitati tehnice". Nu lasa subconstientul sa-ti furnizeze material pentru a nu pune mana pe un aparat nou. Optimizeaza-ti gandurile si "traieste, in loc sa lasi pe altii sa-ti conduca viata".

Tehnici de supravietuire pentru antitalente tehnice iti transforma lacrimile varsate pe altarul tehnicii in pricepere amestecat cu uimire. Uimire, prin descoperirea ca "poti" acolo unde nu credeai ca poti visa. Si-apoi, de ce sa nu aplici "Simplify your life", ostenindu-te mai putin?

Cartea nu e de natura sa te transforme intr-un impatimit al tehnicii, ci doar iti deschide "apetitul de a umbla cu placere cu aparate tehnice".

Deci, simplify your life!


Numar de pagini: 152
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1437 sec